BARACK OBAMA

Ο Ομπάμα φεύγει και οι διάσημοι φίλοι του τον αποχαιρετούν με αυτό το συγκινητικό βίντεο

Οι δύο εβδομάδες που απομένουν έως ότου η οικογένεια Obama αφήσει το Λευκό Οίκο για να αναλάβει τα ηνία η οικογένεια Trump, μετρούν ήδη αντίστροφα για τον πιο επικοινωνιακό πρόεδρο των ΗΠΑ και σίγουρα τον πιο προσιτό (ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί κανείς με τις πολιτικές του επιλογές ή όχι).

Έτσι, ο Λευκός Οίκος έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο από παιδιά μέχρι διάφοροι celebrities που πίστεψαν και στήριξαν τον Barack Obama αυτά τα 8 χρόνια, διηγούνται την αγαπημένη τους στιγμή με τον απελθόντα πρόεδρο ή, ακόμα καλύτερα, τις στιγμές που τους έκαναν να πουν “Ναι, μπορούμε” (το σύνθημα που ανέδειξε τον Μπαράκ Ομπάμα από το νέο γερουσιαστή του Illinois στον Αμερικανό πρόεδρο που ηγήθηκε των ΗΠΑ σε θριάμβους, δοκιμασίες αλλά και ταλαιπωρίες).

 

Παράλληλα, μόλις την περασμένη Παρασκευή, ο Barack Obama και η σύζυγός του, Michelle, έδωσαν το τελευταίο τους επίσημο πάρτι, με το Λευκό Οίκο να γεμίζει από αστέρες κάθε χώρου. Bruce Springsteen, Stevie Wonder, Tom Hanks, George & Amal Clooney και η Meryl Streep είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, με τον  Chance the Rapper να την αποκαλεί “ιστορική”, συμπληρώνοντας: “Ήταν ένα “μαύρο” πάρτι, ήταν ένα όμορφο πάρτι“.

Είχε προηγηθεί η δήλωση του Barack Obama στο περιοδικό People το Δεκέμβριο πως η Michelle κι εκείνος θα κάνουν ένα μεγάλο πάρτι στο Λευκό Οίκο πριν αποχωρήσουν, όπως κι έγινε. Στη διάρκεια του πάρτι δεν επιτρέπονταν οι κάμερες, ωστόσο όλοι όσοι παρευρέθηκαν μοιράστηκαν στο τέλος τις εντυπώσεις τους, με μεγάλα χαμόγελα χαράς.