WATCHLIST

Πώς είναι σήμερα η Valerie από το “Χτυποκάρδια στο Μπέρβερλι Χιλς”

Η Valerie Malone ήταν ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους χαρακτήρες στο «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». Σε μια πρώτη ανάγνωση την έλεγες κακίστρω και ολίγον bitch ραδιούργα. Αν όμως κοίταγες μέσα στην ψυχούλα της, χωρίς προκατάληψη, θα έβλεπες ότι ήταν ένα κορίτσι που είχε περάσει πολλά και απλά επέστρεφε το κακό στον κόσμο. Γι' αυτό και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τη συμπαθούσαν κατά βάθος.

 

Αν μη τι άλλο η μεγάλη αντίζηλος της Kelly ήταν και παραμένει ένα πανέμορφο κορίτσι. Αυτό που δεν ξέρεις για την Tiffani Amber Thiessen είναι ότι η μαμά της έχει ελληνικές και τουρκικές ρίζες.

 

Το κορίτσι που στέφθηκε Miss Junior America το 1987 και κατόπιν έπαιξε σε διάσημες αμερικανικές σειρές όπως το «Πριν Χτυπήσει το Κουδούνι» και φυσικά το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» όπου και διέπρεψε, σήμερα είναι 44 ετών, είναι παντρεμένη εδώ και 13 χρόνια με τον επίσης ηθοποιό Brady Smith και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Morning ride @bradysmithhere

A post shared by Tiffani Thiessen (@tiffanithiessen) on

 

Ειδικά η κόρη της είναι φτυστή εκείνη.

 

Περασμένα ξεχασμένα θα μου πεις, αλλά κάποτε ήταν και το κορίτσι του συμπρωταγωνιστή της, Brian Austin Green. Valerie και David ήταν ζευγάρι στη ζωή για τρία χρόνια. Χώρισαν το 1995. Τα τρία τελευταία χρόνια η Tiffani παρουσιάζει την επιτυχημένη εκπομπή μαγειρικής “Dinner at Tiffani’s” στο Cooking Channel, πρωταγωνιστεί και στη σειρά “Alexa & Katie” του Netflix κι έχει γράψει και βιβλίο μαγειρικής.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!