WATCHLIST

Γιώργος Λιάγκας: Αποκαλύπτει τον λόγο που η Χριστίνα Κολέτσα αποχώρησε από την εκπομπή του

Πολύ συζητήθηκε η αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα από το πλατώ του Γιώργου Λιάγκα τρία μόλις λεπτά από έναρξη της συνέντευξής της.

Το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα από την Τίνα Μεσσαροπούλου και έκτοτε δεν σταμάτησαν οι υποθέσεις και οι φήμες για τους λόγους που οδήγησαν την τραγουδίστρια σε αυτήν την απόφαση. Όλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως κάποια από τις ερωτήσεις του παρουσιαστή την ενόχλησε και κατέληξε να την ωθήσει στα άκρα αποχωρώντας.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, όμως, τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος στο ”Man of Status” και τη Μαρία Κολλιάτσα, υποστήριξε:

”Δεν αποχώρησε ποτέ κανένας καλεσμένος από την εκπομπή. Στο συγκεκριμένο περιστατικό η κοπέλα ήταν πολύ πιεσμένη, πράγμα το οποίο μου το είπε και η ίδια κατά την διάρκεια της συνέντευξης, και αποφασίσαμε από κοινού να μην συνεχίσουμε. Όλο μάλιστα αυτό έχει αποτυπωθεί στις κάμερες. Για προφανείς λόγους δεν το παίξαμε”.

 

Όσο για το τι απαντά σε όλους εκείνους που θεωρούν ότι οι ερωτήσεις του φέρνουν τους καλεσμένους της εκπομπής του σε δύσκολη θέση; Ο ίδιος ήταν σαφής:

”Ο δημοσιογράφος οφείλει να σκάψει στην ψυχή και το μυαλό του καλεσμένου και να του δώσει την δυνατότητα να βγάλει την αλήθεια του. Πολλοί σημαντικοί άνθρωποι έχουν εξομολογηθεί πολύ προσωπικές και δύσκολες στιγμές που έχουν βιώσει στην ζωή τους. Και έχουν μιλήσει χωρίς φόβο για όλα. Μάλιστα είμαι πολύ χαρούμενος που την επόμενη ημέρα όλοι ανεξαιρέτως με έχουν πάρει τηλέφωνο ή μου έχουν στείλει μήνυμα για να με ευχαριστήσουν για την υπέροχη κουβέντα που είχαμε”.