WATCHLIST

Όταν έκλαψε ο Ίαν

"Καλέ θα φύγει ο νικητής;" αυτή ήταν η απάντησή μου στην ερώτηση της Αφροδίτης "Τελικά τον διώξανε"; Οι διαθέσεις μας σχετικά με τον Ίαν και το αν πρέπει να είναι αυτός ο νικητής στο φετινό X Factor είναι γνωστές. Μόνο μπάνερ δεν έχουμε βάλει στο γραφείο και τατουάζ με το όνομά του δεν έχουμε κάνει, τόσο σίγουρες είμαστε όλες ότι αυτός θα σηκώσει το βραβείο, ωστόσο στο χτεσινό live κοντέψαμε να πάθουμε καρδιά με τις εξελίξεις της ψηφοφορίας.

Το χτεσινό 6ο live του XFactor ήταν (σόρι κιόλας) αρκετά βαρετό και όλοι έμοιαζαν να θέλουν να φύγουν από εκεί τρέχοντας, αγκαλιά με έναν ανεμιστήρα- σοβαρά τώρα αν δείτε το βλέμμα τους τα πρώτα λεπτά είναι σαν να φωνάζουν από μέσα τους: ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. Αυτό βέβαια δεν τους εμπόδισε καθόλου, οπότε το πήραμε και εμείς απόφαση πως η Τρίτη είναι η καινούρια Παρασκευή, πήραμε τις μπύρες μας αγκαλιά, δυναμώσαμε το air condition και ετοιμαστήκαμε για τις διπλές εμφανίσεις των παιδιών, τα άβολα σχόλια του αγαπημένου μας Σάκη και το ευγενικό diss της Τάμτα στον Πιλάτο *insert καρδούλες*

Στην πραγματικότητα περιμέναμε πως και πως να δούμε τον Ίαν να τραγουδάει (για να τον χαζέψουμε) και τον Αλέξανδρο Πιτσάνη να αποχωρεί- γιατί για κάποιο λόγο αυτός φαινόταν να είναι ο επόμενος που θα πει bye bye στο show.

Αλλά θα φτάσουμε και στην συγκλονιστική στιγμή αποχώρησης, ας μιλήσουμε τώρα για τον Ίαν- γιατί δεν έχουν γραφτεί αρκετές λέξεις για αυτό το αγόρι.

Η πρώτη εμφάνιση του ήταν αρκετά safe με το τραγούδι του Bruno Mars και το “Uptown Funk” (Αν μας διαβάζει κανείς από την παραγωγή θα ήθελα να τραγουδήσει το “Always” από Bon Jovi ή το “Still Loving you” από Scorpions, ευχαριστώ). Οι κριτές ενθουσιάστηκαν, όπως πάντα, με την ερμηνεία του- δεν στάθηκαν βέβαια στα τονικά (όχι ότι είναι η δουλειά τους αυτή, όχιιιι) έκαναν τα αστειάκια τους με τα γυαλιά του Ίαν, φούντωσαν τις φαντασιώσεις που έχουν ορισμένοι με τον Μαραντίνη και την Κυρία Πέγκυ (ναι, ναι) και τον σύγκριναν με τον Σάκη στο ξεκίνημά του- κάτι που δεν φάνηκε να αρέσει πολύ στον Sakis, χοχο.

Anyhow, show must go on και το αγόρι βγήκε για δεύτερη φορά στη σκηνή, αυτή τη φορά με ελληνικό τραγούδι (αφού έχουν λυσσάξει ΟΛΟΙ ΠΙΑ με αυτό) έτσι τον είδαμε να ερμηνεύει με πάθος “Για το καλό μου”. Και μαλλιά τράβηξε και τσιρίδες έβγαλε και τα κλάματα έβαλε γιατί συγκινήθηκε. Η Τάμτα τον είπε Sexy Zombie (ποιος ξέρει) και γενικότερα όλοι μίλησαν για το πόσο υπερβολικός ήταν στη σκηνή. ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΕΝΙΩΘΕ ΕΝΤΑΞΕΙ; Το είπε και ο Θεοφάνους ότι αυτός είναι ο αυθεντικός Ίαν, ποιοι είμαστε εμείς να διαφωνήσουμε; Ε; Κάπου εδώ να πω πόσο φοβερά άδικο είναι που δεν μπόρεσα να τηλεμεταφερθώ εκεί για να τον κάνω μια αγκαλιά, που τον άφησαν μόνο του εκεί στο green room (ελπίζω μακριά από την Ευαγγελία, γιατί μην νομίζετε ότι δεν έχω δει το tension που υπάρχει μεταξύ τους!) Το θέμα είναι ότι για άλλη μια φορά όλοι ασχολήθηκαν μαζί του (γιατί αυτά θέλει ο κόσμος) και ήμασταν όλοι πάρα πολύ σίγουροι ότι θα κερδίσει πανεύκολα μια θέση για το επόμενο live.

Και έρχεται η στιγμή που το μάτι λίγο κλείνει, το μαξιλάρι μας φωνάζει και το live δεν λέει να τελειώσει. Κάπου μεταξύ ύπνου και ξύπνιου λοιπόν ο Σάκης αρχίζει να λέει ποια παιδιά θα εμφανιστούν και στο live της Παρασκευής και σε αυτά ΔΕΝ ανήκει το όνομα του Ίαν. Έξαλλα tweet, σχόλια και snaps έγιναν μέχρι να μας πουν οι κριτές ποιον θα κρατήσουν στο show, άσχετα και αν ήμασταν σίγουροι ότι θα μείνει ο Ίαν, γιατί ELEOS KAPU αυτός θα κερδίσει, τα έχει πει και το Popcode

“Λοιπόν, επειδή ο Ίαν θα κερδίσει το φετινό ‘X Factor’ και πρέπει να βρούμε κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα να σχολιάζουμε ως τότε”

Για να διεκδικήσει τη θέση του στο X Factor λοιπόν ο Ίαν τραγούδησε Frank Sinatra και το μοναδικό “I did it my way” (πραγματικά δεν το περίμενα να πει αυτό, μπράβο του για την επιλογή- και ας μην έκαναν singalong τα 8χρονα γύρω του) και μας συγκίνησε πολύ (καλά, μόνο εμένα).

*βλέπει για 10η φορά τα βίντεο, συγκινείται σαν χαζή*

Για την ιστορία ο αντίπαλος του στην μονομαχία ήταν ο Πόντιος Πιλάτος (σόρι αλλά τόσα live έχουν περάσει και κανείς δεν έχει πει αυτό το captain obvious αστείο), ο οποίος είπε Παντελίδη, δηλαδή πιο επίκληση στο συναίσθημα πεθαίνεις, αλλά ευτυχώς- ΕΥΤΥΧΩΣ η Τάμτα και το Μαραντίνη στήριξαν τον Ίαν και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα που ξεραθήκαμε στον ύπνο με το που έπεσαν οι τίτλοι τέλους.

*Ραντεβού την Παρασκευή, με κανένα υπογλώσσιο δίπλα για να είμαστε safe.