WATCHLIST

H Νένα Μεντή απαντά για το αν θα επιστρέψουν οι “Τρεις Χάριτες”

Η Νένα Μεντή, η Μίνα Αδαμάκη και η Άννα Παναγιωτοπούλου, οι λατρεμένες "Τρεις Χάριτες" των 90s, επέστρεψαν στην τηλεοπτική πραγματικότητα την τελευταία χρονιά για χάρη μιας διαφήμισης.

Πολλοί έκαναν λόγο για την πιθανή επιστροφή του ιστορικού σίριαλ, χωρίς βέβαια κανείς να επιβεβαιώσει τις φήμες αυτές. Η Νένα Μεντή, μιλώντας στην κάμερα του “Φτιάξε καφέ να στα πω”, δεν ήταν τόσο ρομαντική, όσο όλοι εμείς που έχουμε νοσταλγήσει αυτή τη σειρά, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως δεν ένιωσε τίποτα ιδιαίτερο στα γυρίσματα της διαφήμισης.

Απλά βρέθηκαν εκεί για να συνεργαστούν σωστά και να πληρωθούν, ενώ απέρριψε και την πιθανότητα να ξαναβγούν στον αέρα οι “Τρεις Χάριτες”, αφού δεν υπήρξε και ποτέ κάποια τέτοια πρόταση.

 

Δεν έγινε ποτέ πρόταση να επανέλθουν οι Τρεις Χάριτες. Αυτό κυκλοφόρησε με αφορμή τη διαφήμιση, ότι θα ξαναρχίσει το σίριαλ. Όχι. Δεν θα με ενδιέφερε καθόλου αυτό. Οι Τρεις Χάριτες έγιναν στην εποχή τους και ήταν αυτό που ήταν. Ήμασταν αυτό που ήμασταν, τώρα είμαστε άλλες. Πέρασαν οι καιροί. 25 χρόνια από τότε.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency