WATCHLIST

Ποιο παιχνίδι θα παρουσιάζει ο Τόνι Σφήνος το καλοκαίρι στον ΑΝΤ1

NDP Photo Agency

Ο Τόνι Σφήνος όπως αποκαλύφθηκε από την εκπομπή το Πρω1νό θα είναι ο νέος παρουσιαστής του επερχόμενου τηλεπαιχνιδιού «Το Ταίρι Ξέρει» που θα προβάλλεται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα, το πρωινό μαγκαζίνο εκτός από την αποκάλυψη του παρουσιαστή μας έδωσε μια ιδέα για το τι θα δούμε τον Ιούλιο όπου και αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα το τηλεπαιχνίδι.

Ο Άρης Καβατζίκης ξεκινώντας να περιγράφει το παιχνίδι είπε πως θα βλέπουμε τρία παντρεμένα ζευγάρια, τα οποία θα περνούν από διάφορες δοκιμασίες για να δουν πόσο καλά ξέρει ο ένας τον άλλον.

Στην αρχή, οι γυναίκες κάθονται σε ένα τραπέζι και οι άντρες σε έναν γυάλινο ηχομονωτικό θάλαμο. Οι γυναίκες κάνουν τις προβλέψεις τους και δεν ακούν τις αντιδράσεις των αντρών, ενώ οι άντρες, όταν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, θα πρέπει να ανταποκριθούν σε αυτές τις προβλέψεις με ακρίβεια προκειμένου να κερδίσουν. Στους επόμενους γύρους οι όροι αντιστρέφονται και οι γυναίκες μπαίνουν στο θάλαμο, ενώ οι άντρες κάνουν τις προβλέψεις.

Τα δύο ζευγάρια με τους περισσότερους πόντους προκρίνονται στον τελικό, όπου λειτουργούν ομαδικά για να ανακηρυχθεί ο νικητής, ενώ, κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια που κερδίζουν, θα αναμετρώνται και ο μεγάλος νικητής θα κερδίζει ένα αυτοκίνητο.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency