WATCHLIST

Όχι άλλη επανάληψη. Το Star κάνει πρεμιέρα με νέα σειρά μες στο κατακαλόκαιρο

Λίγο το καλοκαίρι, λίγο που το MEGA παίζει στο repeat όλες τις αγαπημένες σειρές των τελευταίων 30 χρόνων, κάτι που το ποδόσφαιρο μονοπώλησε το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες, έχουμε συνηθίσει στην «κονσέρβα» τέτοια εποχή. Η ελληνική τηλεόραση γεμίζει επαναλήψεις, σε σημείο που η εμπειρία μπροστά στην οθόνη να μοιάζει με... σερφάρισμα. Κάνεις ένα πέρασμα από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και στη συνέχεια πατάς το «κόκκινο κουμπάκι».

Το Star έκανε φέτος τη διαφορά και έριξε στην αρένα φρέσκο πρόγραμμα στα μέσα του Ιούλη. Ή περίπου φρέσκο. Η σειρά «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές» επρόκειτο να προβληθεί το φθινόπωρο του 2016 στο Star, παράλληλα με την προβολή της στην Κύπρο. Ωστόσο, το σίριαλ με πρωταγωνιστές την Καίτη Κωνσταντίνου και τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη ενώ διαφημίστηκε από το κανάλι της Κηφισιάς, τελικά δεν έκανε ποτέ πρεμιέρα. Μέχρι σήμερα…

Το σενάριο υπογράφει η Άννα Χατζησοφιά, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της τελευταίας 20ετίας. (Οι Μεν και οι Δεν, Κωνσταντίνου και Ελένης, Το καφέ της Χαράς, σε συνεργασία με τον Χάρη Ρώμα). Η σειρά προβλήθηκε για μια σεζόν στο MEGA Κύπρου και δεν πήρε εισιτήριο για νέα επεισόδια, καθώς οι υπεύθυνοι του κυπριακού σταθμού δεν ικανοποιήθηκαν από τις επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης.

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τη Δευτέρα 23 Ιουλίου και κάθε μέρα στις 18.45.

Το στόρι της σειράς

Τι συμβαίνει όταν ένας χωρισμένος πατέρας αναγκάζεται να συγκατοικήσει με την πρώην πεθερά του, όσο η μητέρα των παιδιών του λείπει σε «ταξίδι για δουλειές;» και τι μπορεί να κάνει όταν εκείνη, που τον αντιπαθεί φρικτά και υπήρξε η αιτία του χωρισμού του, γίνεται φίλη με τη μητέρα της τωρινής του αγαπημένης, ενώ ο κολλητός του ζει στο δικό του μαγικό κόσμο;

Ο Χρήστος (Λεωνίδας Καλφαγιάννης) είναι διαζευγμένος, ιδιοκτήτης ενός μίνι μάρκετ και πατέρας δύο παιδιών, τα οποία βλέπει το Σαββατοκύριακο. Στην Κύπρο  βρέθηκε ερωτικός μετανάστης, όπως του αρέσει να λέει, ακολουθώντας τη Ζωή (Άννα Μονογιού). Όμως το παραμύθι δεν είχε χαρούμενο τέλος. Η μεγάλη επιθυμία της Ζωής για καριέρα, αλλά και η πρώην πεθερά του, η Άντζι (Καίτη Κωνσταντίνου), ψυχαναλύτρια και πάμπλουτη, αποτέλεσαν τις δύο βασικές  αιτίες του χωρισμού του.

Τώρα, ο Χρήστος διατηρεί δεσμό με τη Φανή (Μένια Μαθιουδάκη),  που είναι η χαρά της ζωής, φύση αισιόδοξη και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα σε όλους τους τομείς.  Για άλλη μια φορά τα προβλήματα στην προσωπική του ζωή προέρχονται από μια… μέλλουσα πεθερά, την Τζένη (Φωτεινή Μπαξεβάνη), μητέρα της Φανής. Η Τζένη, που είναι κομμώτρια στο επάγγελμα, γκρινιάζει συνεχώς γιατί φοβάται πως η κόρη της δεν θα γίνει ποτέ νύφη.

Ευτυχώς για τον Χρήστο, που υπάρχει και ο κολλητός του φίλος, ο Μάρκος (Άρης Σερβετάλης), ο οποίος διατηρεί ένα καφέ-μπαρ-ρεστοράν και ειδικεύεται στα κοκτέιλ, τις γυναίκες και τις θεωρίες συνωμοσίας! Βοηθός του είναι ο κινέζικής καταγωγής Τσίου Γουάϊ (Γιάννης Πάτσης), άσσος στις πολεμικές τέχνες και το κινέζικο φαγητό!

Όλα ανατρέπονται όταν η Ζωή αναγκάζεται λόγω της δουλειά της να λείψει για ένα χρόνο στο Καζακστάν! Και τα παιδιά τι θα γίνουν; Η Άντζι αρνείται να έχει την αποκλειστική ευθύνη των εγγονών της, γιατί έχει τη δική της ζωή και καριέρα. Τους ασθενείς της, τη γιόγκα της, τα φλερτ, τις δεξιώσεις, τα ταξίδια αυτογνωσίας.  Έτσι, η μόνη λύση, που απομένει, είναι ο Χρήστος να επιστρέψει στο σπίτι της πρώην συζύγου του και να συγκατοικήσει με τα παιδιά του και την πρώην πεθερά του.

Αυτή η προοπτική της παράξενης συγκατοίκησης ενθουσιάζει τους έφηβους Ντία (Μαρίλια Χαριδήμου) και Ορφέα (Βασίλης Ντάρμας), γιατί με τον πατέρα τους περνάνε «ζάχαρη», όπως λένε, χωρίς πρέπει και μη, και φυσικά όπως όλα τα παιδιά ελπίζουν ενδόμυχα, ότι με το να επιστρέψει ο πατέρας σπίτι, υπάρχει ελπίδα να τα ξαναβρούν οι γονείς τους.

Οι συγκρούσεις ανάμεσα στον Χρήστο και την Άντζι είναι διαρκείς και έντονες, πόλεμος κανονικός. Αλλά όταν πρόκειται για το καλό των παιδιών, όπως για να ξεφορτωθούν κάποιο νέο φλερτ της Ντίας ή να προσπαθήσουν να αποκρυπτογραφήσουν τι έχει στο μυαλό του ο Ορφέας, γαμπρός και πεθερά αναγκάζονται να συμμαχήσουν και έχουν σχεδόν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Δες το τρέιλερ:

 

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!