THE VOICE

The Voice: Οι αποκλεισμοί που ενόχλησαν το κοινό

Το βαρετό Voice (επιτέλους) τελειώνει και είμαστε μόλις ένα live μακριά από τον μεγάλο τελικό, που λογικά θα διαρκέσει περίπου 12454 ώρες. Λίγα λεπτά μετά τη 1 το βράδυ, ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός στον οποίο διαγωνίστηκαν 17 (!) τραγουδιστές, εκ των οποίων πέρασαν μόλις οι 8.

Οι παίκτες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της ”Καλύτερης φωνής της Ελλάδας” (γελάει ο κόσμος) είναι οι:

Κασσιανή Λειψάκη, Allan Paul, Γιάννης Μαργάρης, Νικολέτα Μηλιώνη, Γιάννης Παντελαίος, Χρήστος Θεοδώρου, Γιώργος Καρέλης και Άκης Κακαγής.

Η ομάδα της Έλενας Παπαρίζου ξεκληρίστηκε ενώ οι τρανταχτές απουσίες των Γιώργο Κυδωνάκη, Ελπίδα Πράμας και Billie Isak ενόχλησαν το κοινό που γέμισε τα social του Voice με αρνητικά σχόλια για τα αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά, τα σχόλια αφορούσαν τόσο τον αποκλεισμό του Κυδωνάκη όσο το γενικότερο σύστημα ψηφοφορίας του κοινού.

”Παντως τελικος χωρις παπαριζου….σιγουρα δεν ειναι στημενο το παιχνιδι…οπως του αντ1”

”Billie Isak εκτός τελικού απίστευτο επρεπε να ταν ανοιχτή η ψηφοφορία απ την αρχή εως τέλος για όλους και οχι μονο 5 λεπτά στο καθενα.. Αδικήθηκαν πολύ τα παιδιά που τραγούδησαν νωρίς”

”Τι φάση ακριβώς;πέρασαν όλοι οι τελευταίοι;αυτό να το εκλαβουμε ως τυχαίο δηλαδή;!”

Το μόνο πράγμα που φαίνεται να μένει αξέχαστο στο κοινό (και όχι άδικα) είναι η παρουσία του Γιώργου Καπουτζίδη, που κάθε φορά είναι απολαυστικός και αστείος- όπως θα έπρεπε να είναι κάθε παρουσιαστής.