WATCHLIST

“To τατουάζ”: Τα τζιτζίκια στο Λονδίνο, η τηλεθέαση και το γλέντι στο twitter

"To Τατουάζ" είναι η νέα τηλεοπτική σειρά σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου και ξεκίνησε να προβάλλεται στον Alpha τη Δευτέρα.

Όπως ήταν λογικό, το Twitter πήρε φωτιά, αφού και το σίριαλ προσφέρει αρκετό υλικό για σχολιασμό. Η ιστορία της Άννας και του Αλέξανδρου, οι οποίοι γνωρίστηκαν στο Facebook, βρέθηκαν από κοντά και ερωτεύτηκαν παράφορα, γοήτευσε τον κόσμο, αφού τη δεύτερη μόλις μέρα προβολής του, το “Τατουάζ” σημείωσε τηλεθέαση 29,6% στο γενικό και 30,4% στο δυναμικό κοινό.

Ανάμεσα στα θέματα που θίχτηκαν περισσότερο στα social media, ήταν ο κούκλος πρωταγωνιστής, Στέφανος Μιχαήλ, η επανεμφάνιση του Απόστολου Γκλέτσου σε τηλεοπτική σειρά, το ΠΟΛΥ σεξ, η φωτογραφία, η μουσική, αλλά και το σενάριο.

 

 

 

 

 

 

Εντωμεταξύ, ο κόσμος πρόσεξε σε μία σκηνή (στο 14:34) του τρίτου επεισοδίου, στην οποία υποτίθεται πως η Εβελίνα Παπούλια και ο Αλέξανδρος Πέρρος είναι στο Λονδίνο, τα τζιτζίκια που ακούγονται πίσω από το διάλογο των ηθοποιών, και εμείς σχεδόν αναγνωρίζουμε το πάρκο στο μετρό του Ευαγγελισμού στα πλάνα. Δεν το λες και London Eye. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε φανατικά.