SURVIVOR

Survivor: Χανταμπάκης – Χούτος χορεύουν ξέφρενα σε παγωτατζίδικο στον Άγιο Δομίνικο

Λίγο μετά το Στέλιο Χανταμπάκη και ο Λάμπρος Χούτος είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, αλλά όπως είθισται με κάθε παίκτη που αποχωρεί, έκανε κι εκείνος μερικές δηλώσεις on camera πριν εγκαταλείψει οριστικά την παραλία.

Γενικά, είμαι χαρούμενος πάρα πολύ. Τυχερός που ήμουν σε αυτό το παιχνίδι και έζησα σε αυτή την εμπειρία. Πριν έρθω εδώ ήταν να κάνω χειρουργείο στο αριστερό μου πόδι. Έκανα την τρέλα να μην το κάνω και να έρθω εδώ“, ανέφερε μεταξύ άλλων το πρώην μέλος των Διασήμων.

 

Δε φαίνεται ωστόσο, να πήρε και πολύ κατάκαρδα την αποχώρησή του, αφού λίγες ώρες μετά βρέθηκε με τον επίσης αποχωρήσαντα Στέλιο Χανταμπάκη. Οι δυο τους απόλαυσαν το παγωτό τους στον Άγιο Δομίνικο πριν γυρίσουν μαζί στην Ελλάδα, ενώ δε δυσκολεύτηκαν να ξετυλίξουν και τις χορευτικές τους ικανότητες μέσα στο συγκεκριμένο παγωτατζίδικο, κάνοντας τις υπαλλήλους να ξεσπούν σε γέλια.

Αφού μας το κέρασαν τα κορίτσια … χαχαχαχαχαχαα #hantampakakia #hantasurvivor #houtos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

Πάντως, τόσο ο Λάμπρος Χούτος όσο και ο Στέλιος Χανταμπάκης έγιναν άλλοι άνθρωποι αφού αποχώρησαν από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς η εμφάνισή τους άλλαξε εντελώς, με το που έκοψαν λιγάκι μαλλιά και μούσια. Να τα λέμε κι αυτά.

6 μπάλες παγωτό είναι πολλές??? Καλημέρα φιλαράκια μου ! Να περνάτε όμορφα και να χαμογελάτε !!#houtos #hantampakakia #hantasurvivor #dog

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις