SURVIVOR

Το Twitter έστησε γλέντι με το τραγούδι του Ντάνου

Φανταζόμαστε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι ο νικητής του Survivor. Δε σου λέω ότι βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά ότι ο Ντάνος θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο με το χρηματικό έπαθλο και σίγουρα 2,3 προτάσεις για συνεργασία στην τηλεόραση αλλά...

Το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός παίκτης που συμπαθούν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες ανεβάζει στα ύψη τη δημοτικότητά του- μια βόλτα στο twitter και θα δεις ότι ΟΛΟΙ, μα όλοι λένε Ντάνο και στάζει μέλι το στόμα τους.

Όταν λοιπόν έφτασε η ώρα να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης ένα μικρό γλέντι στήθηκε και στο twitter καθώς το κοινό δεν άντεξε το συνδυασμό ”λαϊκό αγόρι, πουκάμισο, τραγούδι με νόημα”. Πρώτες στο χορό του παραληρήματος για τον Ντάνο ήταν η Ναταλία Γερμανού, η οποία δεν έχασε ευκαιρία να κάνει το απαραίτητο promotion στο talent show που εμφανίζεται (θυμάσαι ποιο λέμε, ε; Ένα Star Academy σου λέει κάτι;)

Αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη. Βέβαια κανείς δεν σχολίασε το γεγονός ότι είπε πως θα τραγουδήσει την ”Μπαλάντα του Κυρ- Μέντιου του Σφακιανάκη”, ίσως γιατί παρασύρθηκαν από το σέξινες (!) του παίκτη.

Δεν μας πιστεύεις; Τσέκαρε τα παρακάτω tweets.

4