SURVIVOR

Survivor: Στο κόκκινο οι σχέσεις Μαχητών- Διασήμων, έξαλλος ο Ντάνος

Στο νησί του Survivor στον Άγιο Δομίνικο η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως- αφορμή για να ξεκινήσουν οι κακίες και οι συζητήσεις στην ομάδα των ΔΙΑΣΗΜΩΝ και των Μαχητών ήταν κάτι πιτάκια. Ναι, πιτάκια.

Όταν η ομάδα των Μαχητών έφτιαξε κεφτεδάκια καρύδας και πιτάκια έδωσαν στη Ευρυδίκη Βαλαβάνη να φάει, σε μια προσπάθεια να φτιάξουν λίγο τις σχέσεις τους με την αντίπαλη ομάδα. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μάλιστα σχολίασε ότι αυτή η κίνηση είναι μια ένδειξη ότι θέλουν να έχουν καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους.

”Όσο περνάνε οι μέρες θα ηρεμήσουμε όλοι, μπορεί να μην φτάσουν οι σχέσεις μας στο τέλειο σημείο, αλλά θα υπάρχει μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα”, είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κοκκινάκης για την κατάσταση που επικρατεί.

Η Ευρυδίκη, λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί το πιτάκι που της έδωσαν οι Μαχητές με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μπο για να πάρει την πληρωμένη απάντηση του Ντάνου ”Τα δικά μας είναι καλύτερα”, ο οποίος απάντησε με ύφος 10χρονου που κρατάει μούτρα. Ο Μπο από την άλλη δεν δέχτηκε καν να δοκιμάσει γιατί όπως είπε είχε φάει αρκετά ενώ δεν συγκρίνεται η δική τους μαγειρική με κανέναν άλλον.

”Μην ξαναπάς από εκεί” δήλωσε κοφτά ο Ντάνος στην Ευρυδίκη και εκείνη απάντησε ”Βρε, άι παρατήστε με όλοι σας” ενώ εκείνος σχολίασε αργότερα ότι δεν μπορεί να προσποιείται. ”Αυτό που θέλω είναι όταν έχουμε μια καλή διάθεση εδώ να την έχουμε και στα παιχνίδια, σίγουρα εκεί παίζουμε για κάποιο έπαθλο και δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι, αλλά μπορούμε να είμαστε άνθρωποι”, είπε συγκεκριμένα. Αργότερα βέβαια παρέα με τον Μπο, έκαναν εικασίες σχετικά με την κίνηση των Μαχητών σχολιάζοντας τόσο τις μαγειρικές τους δραστηριότητες.

”Δεν έχει γίνει κάτι, πρέπει να τα αφήσουν όλα λίγο πίσω τους και να μην κάνουν σαν μικρά παιδιά και να μπορέσουμε να είμαστε όπως ήμασταν πριν” είπε από την μεριά της η Ευριδίκη, το twitter φυσικά σχολίασε με το δικό του τρόπο, όσα έγιναν στην παραλία του Survivor, ενώ δεν είδε με καλό μάτι την κίνηση της Ευρυδίκης.

Ποιος θα αποχωρήσει;

Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα είναι κρίσιμα. Στο τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο, βλέπουμε τους παίκτες να σχολιάζουν το αγώνισμα για την ασυλία, αφού καμία ομάδα δε θέλει να μπει σε διαδικασία αποχώρησης. «Είμαστε σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ένας αγώνας ασυλίας πάντα είναι κρίσιμος», αναφέρει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ Μπo επισημαίνει πως «όλοι μας έχουμε δώσει τα πάντα. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα». «Δεν φοβάμαι οποιοδήποτε παιχνίδι και να είναι!», δηλώνει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ξεκαθαρίζει πως «δεν έχουμε δικαιολογίες».