SURVIVOR

Survivor: Οι Διάσημοι ανοιχτά εναντίον του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος όπως προτιμά να τον αποκαλούν φάνηκε εξ αρχής ότι είναι ένα από τα φαβορί για τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Αυτό, όπως και σε κάθε ριάλιτι, συνεπάγεται κατά κύριο λόγο την αντιπάθεια των συμπαικτών, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του Αγγελόπουλου.

Από την πρώτη εβδομάδα ο Ντάνος άλλαξε ομάδα έπειτα από απόφαση των Μαχητών και βρέθηκε στους Διάσημους. Και σε αυτή την ομάδα, ωστόσο, ο παίκτης εξακολουθεί να βρίσκει “εχθρούς”, πράγμα που θα γίνει φανερό γι’ ακόμη μία φορά και στο αποψινό επεισόδιο του παιχνιδιού.

 

Στο trailer που προβάλλεται ήδη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρει: “Ο Ντάνος είναι ένα παιδί το οποίο θέλει να φαίνεται κι εμένα προσωπικά με ενοχλεί αυτό”, με τη Σόφη Πασχάλη να ισχυρίζεται ότι ο Αγγελόπουλος δημιουργεί εντάσεις, λέγοντας τα εξής: “Όταν ο ένας άνθρωπος προκαλεί πολλές εντάσεις, ευθύνεται ο ίδιος ο άνθρωπος αυτός”. Φαίνεται πως έχει και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ενστερνίζεται αυτή την άποψη, τονίζοντας: “Κάποια στιγμή νομίζω ότι θα αρχίσουν να πέφτουν οι μάσκες”.

Από την πλευρά του, ο Ντάνος δείχνε να μην έχει καταλάβει το πρόβλημα που έχουν οι συμπαίκτες του με τον ίδιο ή απλώς δεν τον απασχολεί και ιδιαίτερα και δηλώνει: “Μεταξύ 11 αγνώστων οι παρερμηνείες μπορεί να είναι από το πουθενά”.

 

Η συνέχεια απόψε στις οθόνες.