SURVIVOR

Survivor: Οι 4 υποψήφιοι για αποχώρηση και το γλέντι στο twitter

Ένας ακόμη ΔΙΑΣΗΜΟΣ πρόκειται να πει σύντομα bye- bye στο νησί του Survivor στον Άγιο Δομίνικο καθώς η ομάδα των Μαχητών αποδείχτηκαν καλύτεροι κερδίζοντας με 10-3 το τελευταίο αγώνισμα. Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος της ασυλίας νικητής αναδείχτηκε ο Γιώργος Χρανιώτης αλλά και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος κερδίζει πρώτη φορά το πολυπόθητο κολιέ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα των ΔΙΑΣΗΜΩΝ να περάσει τη βασανιστική διαδικασία της μεταξύ τους ψηφοφορίας για να βγουν οι υποψήφιοι για αποχώρηση. Αυτοί που τελικά κινδυνεύουν με αποχώρηση είναι οι Λάουρα και Μπο (με 3 ψήφους ο καθένας) και δεδομένου ότι ο Αγγελόπουλος και ο Χρανιώτης είχαν ασυλία, οι άλλοι δύο υποψήφιοι είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής ”Φτιάξε καφέ” η τάση δείχνει πως αυτή που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, με ελάχιστη διαφορά είναι η Ευρυδίκη. Να πούμε ότι μας σοκάρει αυτή η είδηση; Ψέματα θα είναι. Στο twitter ήδη έστησαν γλέντι με την υποψηφιότητά της και κάτι μας λέει ότι εκείνη θα πει αντίο στον Άγιο Δομίνικο.