SURVIVOR

Survivor:Ο Σάκης Τανιμανίδης δίνει τις λεπτομέρειες για την ένωση των δύο ομάδων

Ο καιρός περνά, σταδιακά οι παίκτες του Survivor λιγοστεύουν κι έτσι πλησιάζει η μέρα που οι δύο ομάδες θα γίνουν μία, ζώντας πλέον στην ίδια παραλία. Είναι, ωστόσο, τόσο απλό όσο αρχικά ακούγεται; Μάλλον όχι.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Σάκης Τανιμανίδης, ανακοίνωσε στους παίκτες όσα πρόκειται να γίνουν τόσο ενόψει της ένωσης Μαχητών – Διασήμων, όσο κι εκείνα που θα ακολουθήσουν αυτή τη διαδικασία.

Όπως, λοιπόν, είπε χαρακτηριστικά, θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι και συμπλήρωσε: “Είναι μία επιβράβευση για εσάς που έχετε περάσει δύσκολα. Στο πάρτι αυτό θα έχετε τη δυνατότητα να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά, να φάτε, να κάνετε ένα ωραίο μπάνιο με καλλυντικά και θα έχουμε και έναν…  μουσικό διαγωνισμό! Όλοι οι παίκτες θα τραγουδήσετε και οι υπόλοιποι παίκτες θα βαθμολογήσετε τους συμπαίκτες σας στο τραγούδι”, κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα, ενώ διευκρίνισε ότι ο διαγωνισμός αυτός θα έχει και έπαθλο.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εκεί, αφού ακόμα και μετά την ένωση, οι δύο ομάδες θα ξυπνούν μεν στην ίδια παραλία, αλλά τα καταλύματά τους θα είναι διαφορετικά και στα αγωνίσματα θα εξακολουθήσουν να διαγωνίζονται σε δύο διαφορετικές ομάδες.