SURVIVOR

Survivor: Ο Γουίλι αποκαλύπτει ποιες είναι οι πραγματικές συνθήκες στο νησί

Έμεινε μόλις είκοσι μέρες στο Survivor κι όμως ο Γουίλι έχει ήδη χτίσει το κοινό του αφού από 400 ακόλουθους, αυτή τη στιγμή έχει περισσότερους από 3000. Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, έμεινε στο νησί μία εβδομάδα γιατί περίμενε να του βρουν εισιτήρια από την παραγωγή. Πέρασε τέλεια, αφού πήγαινε στη θάλασσα, έτρωγε φαγητά και παγωτά, έκανε βόλτες και ψώνια.

Μιλώντας στο Down Town ο Γουίλι απάντησε σε όλα όσα ρωτήθηκε χωρίς να μασάει τα λόγια του και είπε ορισμένα πράγματα για τις πραγματικές συνθήκες διαβίωσης στο νησί, που δεν περιμέναμε να είναι τόσο σκληρά.

“Δηλώσαμε συμμετοχή για πλάκα με έναν φίλο. Με την κοπέλα μου έγινε ψιλοχαμός, το έσπασε όλο το σπίτι, δεν ήθελε να φύγω[…] Δε ζήλευε καθόλου! Όλες είναι… Ε, δεν είναι και καμία ουάου. Τις έβλεπε απεριποίητες, μέσα στη βρώμα… Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δε θα ήμασταν μαζί”.

Ισχύει ότι πληρωνόμαστε. Μη φανταστείς, κάτι ψιλά.

“Μπάνιο κάναμε στη θάλασσα με το αντηλιακό που μας είχε δώσει η παραγωγή για να νιώθουμε ότι βάζουμε κάτι πάνω μας. Οδοντόβουρτσα όχι, οδοντόκρεμα όχι, χαρτί υγείας όχι[…]Είχαμε συγκεκριμένα σημεία που πηγαίναμε τουαλέτα. Ο καθαρισμός γινόταν με φύλλα απ’ τα δέντρα, φυτά και στη θάλασσα. Στις γυναίκες δίνονταν μόνο σερβιέτες και ξυραφάκι για τα πόδια και τις μασχάλες τους. Υπήρχε επίσης και ένας κοινόχρηστος νυχοκόπτης για να κόβουμε τα νύχια μας”.

“Ένα από τα πρώτα πράγματα που ρώτησα μπαίνοντας ήταν γιατί οι Μαχητές έδιωξαν τον Αγγελόπουλο και μου είπαν ότι υπήρχαν προηγούμενα από το ξενοδοχείο. Πριν μπουν. Κάτι είχαν αντιληφθεί στη συμπεριφορά του και γι’ αυτό τον στείλανε”.

“Το βράδυ δε φοβόμαστε γιατί είναι μαζί μας το νυχτερινό συνεργείο, ο γιατρός και ένας ένοπλος security”.

“Οι κάμερες δεν τραβούν 24/7, αλλά αρκετές ώρες. Δεν υπάρχει κάτι να κάνουμε κρυφά από τις κάμερες. Είτε είναι, είτε δεν είναι εκεί, μετά τις πρώτες μέρες είναι το ίδιο και το αυτό. Μη φανταστείς ότι έλειπαν οι κάμερες και χορεύαμε, καθόμασταν για να ξεκουραζόμαστε για τα αγωνίσματα”.

Τέσσερις μέρες την εβδομάδα είχαμε αγωνίσματα, τρεις μέρες ρεπό.

“Με το που αποχώρισα έκανα μια ώρα μπάνιο για να βγάλω τη σαπίλα και τη βρώμα που είχα πάνω μου και μετά για φαγητό, αλλά χαλαρά γιατί το στομάχι μου είχε κλείσει”.

“Το κινητό μου το πήρα τρεις μέρες μετά, γιατί έπρεπε πρώτα να προβληθεί το επεισόδιο. Τα μηνύματα της Όλγας, της κοπέλας μου ήταν το πιο συγκινητικό. Κάθε μέρα, το λέω κι ανατριχιάζω, μου έστελνε κι από ένα μήνυμα σαν ημερολόγιο με το τι έκανε κάθε μέρα. Πολύ συγκινητικό”.

Πηγή: περιοδικό Down Town