SURVIVOR

Survivor: Καυγάς και “γαλλικά” επιπέδου DALF C2

Je suis, tu es, il est, nous sommes, vous êtes, ils sont. Εντάξει τα θυμήθηκα τα βασικά και μπορώ να παρακολουθήσω τον καυγά μεταξύ του Κώστα Αναγνωστόπουλου και του Πάνου Αργιανίδη από την ομάδα των Μαχητών. Αν πίστευες πως το Survivor θα κυλούσε σε χαλαρούς ρυθμούς μάλλον έκανες λάθος. Η αφορμή δόθηκε και θα πέσουν κορμιά στις αμμουδιές του Αγίου Δομίνικου.

Η ψηφοφορία στο Συμβούλιο του νησιού έφερε τα πάνω κάτω στην ομάδα των Μαχητών. Με την ασυλία αγκαζέ ο Πάνος επέλεξε τον τρίτο παίκτη που θα ήταν υποψήφιος μαζί με τις δίδυμες.

Η ψήφος του πήγε στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τότε δήλωσε: ”Αν μείνω στο παιχνίδι καλώς ή κακώς δε θα είμαστε πια μία ομάδα.” Τον κράτησε τον λόγο του και μόλις επέστρεψαν στην παραλία κάθισαν όλοι μαζί και ξεκίνησε μία συζήτηση για τη στρατηγική του κάθε παίκτη, για την ψηφοφορία και για το δέσιμο της ομάδας.

Δεν ήθελε και πολύ για να φουντώσει η κουβέντα. Ο Πάνος έμενε σιωπηλός την περισσότερη ώρα και όταν πήρε το λόγο επανέλαβε πως ψήφισε τον Κώστα γιατί δεν ήθελε να αποδυναμώσει τις γυναίκες.

Η απάντηση πήγε κάπως έτσι: ”Άντε ρε βλάκα, τράβα γαμ%#^% Άντε γαμ@&^$ Άντε, μ@#@#νο”