SURVIVOR

Survivor: Η συμμαχία της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Ντάνου και τα καρφιά για Χανταμπάκη

Το τοπίο ξεκαθαρίζει στην ομάδα των ΔΙΑΣΗΜΩΝ του Survivor και όλα δείχνουν ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν είναι αυτό που βλέπουμε τόσο καιρό. Η ''συμμαχία'' του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τα ''καρφιά'' κατά του πάντως φαίνονται καλοδεχούμενα από το κοινό του ελληνικού twitter.

Ο Ντάνος βέβαια αποκάλυψε ότι τον τελευταίο καιρό είναι ο μόνος που της μιλάει και συζητάνε, ”Λίγο πολύ λένε ένα γεια, έως καθόλου γεια. Η Ειρήνη είναι ένας χαρακτήρας, τον οποίο ακόμα μαθαίνω, δεν έχω περάσει αρκετό χρόνο μαζί της, νομίζω όταν ένας άνθρωπος συμβιώνει μαζί μου και μαζί με τους υπόλοιπους και δεν της μιλάει κανένας, θέλω να ξέρω τον λόγο” είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

”Μετά το χτεσινό συμβούλιο, σήμερα έπρεπε να τεστάρω τον Γιώργο, να τον καταλάβω λίγο σαν χαρακτήρας τι είναι αν και δεν ξέρω πια αν πρέπει να εμπιστευτώ ξανά κάποιον, αλλά σίγουρα θα ήταν πιο ευχάριστο να έχω κάποιον να μιλάω, ένα ”σύμμαχο”” είπε στη συνέντευξη η Ειρήνη και λίγο μετά είδαμε την κουβέντα που είχε μαζί του, όταν απομονώθηκαν από την υπόλοιπη ομάδα και κουβέντιασαν.

”Σου είπα ότι εχθές θύμωσα γιατί κανείς από την ομάδα δεν ψήφισε για να δυναμώσει την ομάδα και εκεί τα πήρα. Πήγαινα με άλλο σκεπτικό και μετά θύμωσα και όπως είμαι παρορμητική, εντάξει. Έτσι θα παίζουμε; Δίπλα γιατί δεν παίζανε έτσι; Βγάζανε υποψήφιο τον πιο αδύναμο, που δεν βοηθούσε;”

”Καθένας κάνει την πρακτική του μάλλον” σχολίασε ο Ντάνος και η Ειρήνη συμπλήρωσε ”Τότε να μην λέμε ότι είμαστε ομάδα, να λέμε ότι κοιτάμε ο καθένας…”

Όπως είπε και η ίδια ο Ντάνος ρίχνει πολλές γέφυρες επικοινωνίας μετά το συμβούλιο κάτι που βρίσκει καχύποπτο, για αυτό και τον πιέζει και τον τεστάρει. Μάλιστα δήλωσε ότι βρίσκει άδικο να ψηφίζονται δυνατοί παίκτες και ότι στεναχωρήθηκε που ψήφισε τον Χανταμπάκη, γιατί δεν θα τον ψήφιζε- όσο και να έχει στεναχωρηθεί μαζί του προσωπικά καθώς τον θεωρεί ένα από τους πιο δυνατούς παίκτες, που θα ψήφιζε προς το τέλος.

Η κουβέντα τους γενικότερα ήταν γενικά για την κλίκα που υπάρχει στην ομάδα, για τον τρόπο που ψηφίζουν αλλά και για τη συμπεριφορά του Χανταμπάκη απέναντί τους.

”Τον ψήφισα γιατί αυτά που είπαμε εκεί κάτω, δεν γίνανε. Ή λέμε ή ξελέμε όχι λέμε και μετά κάνουμε τα ίδια, έτσι πιο διακριτικά έτσι για να μην ερχόμαστε σε κόντρα, γιατί ούτε χαζός είμαι ούτε κάνω το χαζό. Και αυτό του είπα. Ο λόγος που σε ψηφίζω είναι γιατί είπαμε μια κουβέντα και ξανακάνεις τα ίδια” είπε χαρακτηριστικά ο Ντάνος για τη σχέση του με τον Στέλιο.

Δες όλη τη συζήτηση στο βίντεο που ακολουθεί.