SURVIVOR

Survivor: Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει τι συνέβη με τον Αγγελόπουλο

Η Σόφη Πασχάλη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι τα δύο πρόσωπα που βρίσκονται στο επίκεντρο. Κατά την αποχώρησή της από το Survivor η Σόφη μίλησε ανοιχτά για τις κακές σχέσεις με τον Γιώργο και την αδυναμία της ομάδας να παραμείνει ενωμένη. Τώρα για πρώτη φορά δίνει απαντήσεις αναφορικά με τη μεταξύ τους σχέση καλεσμένη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

”Όσα είπα για το ψάρι ήταν ένα παράδειγμα. Δεν είπαμε ποτέ τι έχει συμβεί. Ήμασταν διάσπαρτοι. Ήταν μια απόφαση που πήραμε όλοι μαζί γιατί είχαμε πει ότι θα τα ξαναβρούμε”. Είχαμε βάλει έναν κανόνα, να φέρνουμε ό,τι υπάρχει από θέμα τροφής στο τραπέζι. Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν τέλειο κόσμο όλοι, ότι είμαστε ομάδα και το αποτέλεσμα ήταν ότι κάποιοι δεν ήταν”.

”Τα κορίτσια βγάλαμε τελικά φωνή γιατί μπουχτήσαμε να βλέπουμε τα αγόρια να τσακώνονται.”

”Παιδιά, ένα παιχνίδι είναι. Σας αγαπώ. Μην συνεχίσετε να το κάνετε στα παιδιά που θα βγουν μετά και ειδικά όχι στην Λάουρα, δεν θα το αντέξει. Ας τελειώσει εδώ.”

Και για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα δήλωσε πως τίποτα ερωτικό δεν υπήρξε μεταξύ των κοριτσιών και του Γιώργου και πως οι φήμες περί απόρριψης δεν ευσταθούν.