SURVIVOR

Survivor: Η αποχώρηση Χρανιώτη, η ατάκα για τον Ντάνο και τα σχόλια στο Τwitter

Αφού έχασαν τον αγώνα ασυλίας, μοιραία οι Διάσημοι έπρεπε να χάσουν έναν ακόμα παίκτη και από 3 να μείνουν όλοι κι όλοι 2. Η τελευταία αποχώρηση από το Survivor ήταν εκείνη του Γιώργου Χρανιώτη, από τη στιγμή που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κέρδισε ατομική ασυλία και ο Ντάνος είχε τη στήριξη του κοινού στην περίφημη 24ωρη ψηφοφορία.

“Νιώθω πολύ ήρεμος, είχα προετοιμαστεί γι αυτό”, είπε ο Χρανιώτης και πρόσθεσε πως “είναι δύσκολο όταν ο άνθρωπος που σέβεσαι αγωνιστικά ότι είναι πιο Survivor από σένα. Nα είναι και φιλαράκι σου, να είναι ο άνθρωπος που έχεις δεθεί περισσότερο στο παιχνίδι. Υπάρχει μια χαρά που το ένστικτό σου συμβαδίζει με το ένστικτο του κόσμου, με την ανάγκη του κόσμου. Οπότε αν θέλω να είμαι τίμιος με τον εαυτό μου, βρίσκω τον κόσμο δίκαιο στις αποφάσεις του” ήταν τα λόγια του ηθοποιού ο οποίος συμπλήρωσε πως χαίρεται που η άποψη του κόσμου συμβαδίζει με τη δική του άποψη. “Κι εγώ αν ήμουν κοινό, μεταξύ μας, θα κρατούσα τον Ντάνο”. Ειλικρινέστατος ο Γιώργος Χρανιώτης.

Η αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη φαίνεται πως δεν προκάλεσε έκπληξη ούτε στους χρήστες του twitter, οι οποίοι αντί να σχολιάσουν το γεγονός, εστίασαν στην παραμονή του Ντάνου στο παιχνίδι και κυρίως στο ότι θα αγωνίζεται μόνος εναντίον 4.