SURVIVOR

Η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, τα κλάματα στην αγκαλιά του Ντάνου και το γλέντι στο twitter

Αντίο είπε στην ομάδα των Διάσημων του Survivor η Ευρυδίκη Βαλαβάνη- η γυναίκα που ξεσήκωσε όσο καμία άλλη το ελληνικό twitter, το οποίο φρόντιζε όλο αυτό τον καιρό να την βρίζει γιατί είχε τολμήσει να ψηφίσει προς αποχώρηση το καλό-λαϊκό-αγνό παιδί του λαού, Ντάνο.

Η στιγμή, λοιπόν, που όλοι περίμεναν έφτασε χτες το βράδυ όταν η Ευρυδίκη δεν κατάφερε να πάρει την ατομική ασυλία, κάτι που την οδήγησε στην ψηφοφορία προς αποχώρηση μαζί με τους Γιάννη Σπαλιάρα και Γιώργο Αγγελόπουλο. Η Ευρυδίκη και ο Ντάνος είχαν από μια ψήφο και ο Γιάννης Σπαλιάρας τέσσερις αυτό όμως δεν τη βοήθησε να παραμείνει στο παιχνίδι καθώς το αποτέλεσμα κρίθηκε από την 24ωρη ψηφοφορία που είχε γίνει παλιότερα, στην οποία είχε χαμηλότερη βαθμολογία σε σχέση με τους άλλους παίκτες.

”Αυτό το όμορφο ταξίδι τελείωσε, έφτασε στο τέλος του. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω φτάσει μέχρι εδώ, το γεγονός ότι είμαι η μοναδική γυναίκα που έφτασε μέχρι εδώ για μένα σημαίνει πολλά, είναι μια προσωπική επιτυχία, αν μπορώ να το πω έτσι. Πλέον το Survivor είναι μια αντρική υπόθεση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί κάθε μέρα 4,5 μήνες τώρα ήταν μια διαφορετική εμπειρία, διαφορετικές στιγμές, μου έχει δώσει πάρα πολλά μαθήματα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή και ευλογημένη που έζησα όλο αυτό το ταξίδι. Θα έχω να λέω πάρα πολλά πράγματα στους φίλους μου, στα παιδιά μου. Έχω περάσει όμορφα, έχω περάσει δύσκολα, έχουμε πεινάσει, αλλά όλα αυτά τα παίρνω μαζί μου κι έχω ένα μεγάλο χαμόγελο γιατί τα έζησα” είπε τρομερά συγκινημένη η Ευρυδίκη λίγο πριν φύγει από το συμβούλιο.

Δεν θα μπορούσε να φύγει βέβαια χωρίς να χαιρετήσει τον συμπαίκτη της Ντάνο, τον οποίο αγκάλιασε και κλαίγοντας του είπε ”Πραγματικά συγνώμη για όλα αυτά”.

Το twitter φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και έστησε γλέντι μετά την ανακοίνωση του ονόματός της.