SURVIVOR

Survivor: Η απόλυτη ανατροπή στο συμβούλιο του νησιού

Η ομάδα των Μαχητών του Survivor έχασαν την ασυλία μετά από ένα φοβερό αγώνα που έληξε 10-9 υπέρ της ομάδας των celebrities. Τι κι αν όλα έδειχναν πως το παιχνίδι ήταν δικό τους. Οι διάσημοι γύρισαν το 0-6 και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με το δίδυμο Ειρήνη Παπαδοπούλου-Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι ατομικές ασυλίες κερδήθηκαν από τον Ορέστη Τσαγκ και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο οι οποίοι και θα έπρεπε να ψηφίσουν από δύο παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού.

Τι περίμενες να γίνει; Ποιος περίμενες να είναι έτοιμος να πάρει μαγιό και αθλητικά και να αποχωρίσει από τον Άγιο Δομίνικο; Πες ένα όνομα. Δε θέλω επίθετο. Δώσε ένα χαρακτηριστικό και μόνο. Εγώ θα καταλάβω. Πάνος Αργιανίδης.

Πήρε 5 ψήφους όμως η Ελισάβετ Δοβλιατίδου πήρε 6 και αυτόματα έγινε η μία υποψήφια. Μετά τι περίμενες; Όλα έδειχναν πως ο Πάνος θα καταλάμβανε μία από τις εναπομείνασες θέσεις. Αμ δε…

Τα χαμόγελα πάγωσαν και η ανατροπή έγινε. Υποψήφιες προς αποχώρηση η Ελένη Δάρρα και η Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου. Πάνο Αργιανίδη δε βλέπω πουθενά.