SURVIVOR

Survivor: Η αλλαγή στην ψηφοφορία και ο Σπαλιάρας κατά των Διάσημων

Οι δύο υποψήφιοι του Survivor ήταν ο Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης. Μετά την ψηφοφορία του κοινού αυτός που αποχώρησε είναι ο Κώστας Κοκκινάκης. Δε στενοχωρήθηκε γιατί υπάρχει στο Twitter ''πρόταση'' για το MasterChef. Πριν όμως να συμβεί αυτό ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μία σημαντική ανακοίνωση για την επόμενη ψηφοφορία και ο Γιάννης Σπαλιάρας ''τα έβαλε'' με τους Διάσημους και την τακτική τους.

Η επόμενη ψηφοφορία

Την επόμενη εβδομάδα θα τεθούν όλοι παίκτες στη διάθεση του κοινού και μάλιστα για μία ολόκληρη ημέρα. Θα διεξαχθεί ψηφοφορία και θα δημιουργηθεί μία ”λίστα” στην πρώτη θέση της οποία θα βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους. Θα συνεχιστούν οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες. Όταν βγουν δύο ή τρεις προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει το κοινό, αλλά θα φεύγει αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους στη λίστα.

 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας τα είπε έξω από τα δόντια

”Θεωρώ ότι στην απέναντι ομάδα ψηφίζει ο καθένας κάτι που τον συμφέρει. Σίγουρα κάποιοι τα πηγαίνουν καλύτερα με κάποιους, αλλά να ψηφίζεις κάθε φορά τον καλύτερό σου παίκτη, τον Αγγελόπουλο που έχει φέρει τις περισσότερες νίκες, το φαγητό, τις ασυλίες, μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο. Ο καθένας ψηφίζει όπως θέλει, έχει το δικό του κριτήριο, είτε λέγεται συμφέρον, είτε λέγεται φιλία, είτε λέγεται αγωνιστικότητα. Ο κόσμος κρίνει και τις επιλογές μας και εμάς. Θεωρώ ότι άργησαν πάρα πολύ να ψηφίσουν αγωνιστικά.”