SURVIVOR

Αποχώρησε οικειοθελώς η Ειρήνη Παπαδοπούλου από το Survivor;

Την πληροφορία ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και πως βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενεί τον Μάριο Πρίαμο και την Ειρήνη Κολιδά μετέδωσε στον αέρα της εκπομπής La Biri η δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη.

“Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι. Βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπου βρίσκεται και η Ελεονώρα Μελέτη, ο Μάριος Πρίαμος και η Ειρήνη Κολλιδά. Μίλησε και με τον ψυχολόγο της παραγωγής και φαίνεται ότι είναι δική της απόφαση γιατί δεν αντέχει άλλο” αναφέρει η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Η φημολογούμενη εξέλιξη έρχεται μετά το επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης όπου παρακολουθήσαμε το περιστατικό ανάμεσα στην Παπαδοπούλου και τον Χρανιώτη, στο οποίο ο ηθοποιός συνομιλεί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και σχεδόν την αποτρέπει από το να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Τις τελευταίες μέρες η τραγουδίστρια ήταν αρκετά πιεσμένη και το ενδεχόμενο μιας τέτοιας αντίδρασης δεν θα προκαλούσε ιδιαίτερη έκπληξη. Αναμένουμε εξελίξεις και ιδανικά μια επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΣΚΑΙ.