SURVIVOR

Survivor: Αποχώρησε η Σάρα Εσκενάζυ. Πώς ψήφισαν οι παίκτες στο συμβούλιο του νησιού

Ήρθε η ώρα να χάσει και η ομάδα των Μαχητών κάποιον δικό της παίκτη, έτσι μετά τις απανωτές αποχωρήσεις από την ομάδα των Διάσημων, αυτή που έφυγε από το νησί του Survivor ήταν η γλυκιά και (ίσως η πιο συμπαθητική παίκτρια reality που έχει υπάρξει ποτέ) Σάρα Εσκενάζυ.

Το θέμα είναι ΠΩΣ έφυγε, γιατί η Σάρα πήρε μόλις μια ψήφο από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ωστόσο η ατομική ασυλία του Μάριου της στοίχισε τη θέση στο παιχνίδι. Πρώτοι σε ψήφους ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιάννης Σπαλιάρας, οι οποίοι πήραν από 3 ψήφους και στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βάσαλος και ο Μάριος Ιωαννίδης έδωσαν από μια ψήφο στον Ντάνο και την Σάρα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εκείνος με τη χαμηλότερη βαθμολογία από την 24ωρη ψηφοφορία κοινού.

Πώς ψήφισαν οι παίκτες

Γιώργος Αγγελόπουλος > Σάρα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη > Σπαλιάρας

Κώστας Αναγνωστόπουλος > Ευρυδίκη

Σάρα Εσκενάζυ > Ευρυδίκη

Μάριος Ιωαννίδης > Σπαλιάρας

Κωνσταντίνος Βασάλος > Σπαλιάρας

Γιάννης Σπαλιάρας > Ευρυδίκη

”Χαμογελάω γιατί είναι ένα παιχνίδι που το ευχαριστήθηκα, έχω τρομερές εμπειρίες, εντάσεις, όμορφες αναμνήσεις, γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους ο καθένας με το χαρακτήρα του. Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιον, το έκανα άθελά μου, δεν είχα ποτέ κάποια στρατηγική, δεν είμαι άνθρωπος της στρατηγικής, δεν το έχω αυτό. Πραγματικά σε κάθε παιχνίδι έμπαινα με την ψυχή μου, το χαμόγελό μου, έμπαινα πρώτα από όλα να περάσω όμορφα. Το χαμόγελο μου αρέσει πάρα πολύ στη ζωή, εύχομαι όλοι να χαμογελάνε, να είμαστε όλοι καλά πάνω από όλα υγεία. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, περαστικά σε όλα τα παιδιά, γιατί όλοι έχουμε προβλήματα. Από εκεί και πέρα θα σας δω έξω, σίγουρα και εύχομαι να πάτε πάρα πολύ καλά σε όλα”, είπε χαρακτηριστικά η Σάρα όταν ο Σάκης ανακοίνωσε το όνομά της.

Το twitter φυσικά είχε να πει κάποια πράγματα για αυτή την αποχώρηση.