SURVIVOR

Αναγνωστόπουλος εναντίον Σπαλιάρα και ο τραυματισμός του Βασάλου

Φαγωμάρας συνέχεια στο Survivor. Αναμενόμενη ωστόσο, αφού λίγο ο ανταγωνισμός, λίγο η πείνα, η κακουχία και κυρίως το γεγονός ότι οδεύουμε σιγά σιγά προς το τέλος, κάνουν την κατάσταση έκρυθμη.

Το νέο trailer μαρτυρά πως η ένταση ανάμεσα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα έχει δημιουργήσει κακό κλίμα στην ομάδα των Μαχητών. “Εμείς οι τέσσερις τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τα πράγματα. Θεωρώ πως ο Γιάννης θέλει μόνο να δίνει εντολές, δεν του αρέσει να ακούει. Το σεβόμαστε επειδή ηλικιακά είναι μεγαλύτερος από εμάς, αλλά ως ένα σημείο. Η ομάδα έκανε αρκετή υπομονή” λέει ο πρώην μισθοφόρος και ναι, η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι.

Ο Αναγνωστόπουλος θεωρεί τον Σπαλιάρα τον πιο αδύναμο κρίκο της ομάδας, αγωνιστικά αλλά και από άποψη συμπεριφοράς και τα λεγόμενά του μαρτυρούν πως αυτό είναι κάτι που νιώθουν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Ωστόσο το πιο ανησυχητικό περιστατικό που θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Survivor είναι ο τραυματισμός στο θώρακα του Κωνσταντίνου Βασάλου κατά τη διάρκεια του αγώνα επάθλου, τραυματισμός που δείχνει αρκετά σοβαρός.