SURVIVOR

Survivor: “Άλλαξαν τα λόγια μου για να φορτίσουν συναισθηματικά τον Ντάνο”

Το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor, η ομάδα των Διασήμων, ήταν και είναι κάθε φορά ο μοναδικός τρόπος να έρθουν σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

O Γιώργος Αγγελόπουλος έλαβε γράμμα από τον κολλητό του, Παναγιώτη Μυγδαλάκη, ο οποίος όμως μίλησε στην εκπομπή “Όλα καλά”, λέγοντας πως η παραγωγή του Survivor είχε αλλάξει το γράμμα που έφτασε στα χέρια του Ντάνου.

Μου είπαν να στείλω ένα γράμμα, χειρόγραφο. Έκανα σχέδια πάνω, καρδούλες, έγραψα τα ονόματα από φίλους που ήμασταν μαζί εκεί στο τραπέζι τη συγκεκριμένη στιγμή, που πάντα βρίσκεται κι αυτός στο συγκεκριμένο τραπέζι, ενός φίλου μας για τα γενέθλιά του. Του έγραψα ολόκληρο κατεβατό  και πιο χαλαρά, δεν ήταν τόσο συναισθηματικό το γράμμα και βάλανε δυο σειρές, τρεις το πολύ. Ναι, το πειράξανε το γράμμα, μάλλον για να βγάλει περισσότερο συναίσθημα. Σίγουρα δε μπορούσαν να βάλουν και τα σχέδια που είχα κάνει εγώ, ας πούμε πάνω. Βασικά δε μου άρεσε εμένα όλο αυτό, χάλασε όλο το κόνσεπτ. Βγήκε κάτι άλλο από αυτό που έστειλα. Έτσι για να συγκινηθεί, αλλά εγώ του έγραψα χαλαρά, όχι να φορτιστεί συναισθηματικά τόσο πολύ“, δήλωσε ο Παναγιώτης στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη.