SURVIVOR

Survivor 2: Οι χιλιάδες αιτήσεις, οι φήμες και οι νέοι παίκτες

Μπορεί να μην έχουμε μάθει ακόμα τον νικητή του πρώτου Survivor, ο ΣΚΑΙ όμως, που δεν θέλει να χάσει το φανατικό κοινό που δημιούργησε το παιχνίδι, έχει ήδη κυκλοφορήσει το τρέιλερ που προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στον επόμενο κύκλο του παιχνιδιού επιβίωσης.

Το ενδιαφέρον του κόσμου μάλιστα είναι ήδη εντυπωσιακό. Χιλιάδες κόσμου έστελναν αιτήσεις συμμετοχής πριν καν κυκλοφορήσει το τρέιλερ.

Με τις πληροφορίες να θέλουν τον επόμενο κύκλο να ξεκινά τον Φεβρουάριου του 2018, το μόνο σίγουρο είναι πως ο παρουσιαστής θα είναι και πάλι ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού οι ιθύνοντες είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τις όποιες καταστάσεις προέκυψαν στον Άγιο Δομίνικο.

Παράλληλα, έχει κυκλοφορήσει στο youtube ένα βίντεο με τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ομάδα των Διασήμων του επόμενου Survivor, τα οποία όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί και πιθανότατα πρόκειται για αποκυήματα της φαντασίας του κοινού.

Η Ειρήνη Κολιδά, δήλωσε επίσης σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής, ότι της έγινε πρόταση από την παραγωγή να συμμετάσχει στο Survivor 2, πράγμα που θα ήθελε πολύ να κάνει αν είναι εντελώς καλά με την υγεία της. Οπότε αυτή, είναι μια σχεδόν σίγουρη συμμετοχή, πιθανότατα για την ομάδα των Διασήμων.

Σε συζητήσεις με την παραγωγή έχει δηλώσει πως βρίσκεται και ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος δεν συμμετείχε στο 1ο Survivor γιατί δεν ήθελε να αφήσει την οικογένειά του. Μένει να δούμε αν τώρα είναι πιο σωστό το timing.

Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Μαρία Αλεξάνδρου, δήλωσε σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως της έγινε πρόταση από την παραγωγή του παιχνιδιού να συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο του, την αποδέχτηκε και μάλιστα, ενώ μαζί της ισχυρίζεται πως θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και ο σύντροφός της, Χάρης Χριστοφοράτος, ο οποίος- αν όντως ισχύουν τα λεγόμενά της- θα είναι στην ομάδα των Μαχητών, ενώ η Μαρία στην ομάδα των Διασήμων- αλίμονο.

Μένει να δούμε τι απ’ όλα αυτά θα επιβεβαιώσει και η παραγωγή και τι είναι απλά φήμες.