SURVIVOR

Survivor 2: Η δυσαρέσκεια των Διασήμων για τον Σώζωντα Παλαίστρο Χάρο και η προειδοποίηση “μπορεί να γίνω και επιθετικός”

Instagram/Survivorgreece

Μπορεί το Πάσχα να είναι η γιορτή της αγάπης, αλλά στον Άγιο Δομήνικο φαίνεται πώς η αγάπη λιγοστεύει στην παραλία των Διασήμων. Το νέο trailer για την εκπομπή του Survivor 2 που θα προβληθεί αύριο Τρίτη, προμηνύει δυσάρεστες στιγμές μεταξύ των παικτών.

«Εγώ από την αρχή είπα τη γνώμη μου στην ομάδα να πάρουμε τον Πάνο αντί του Σώζωντα» λέει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στην κάμερα της παραγωγής με το που ξεκινά το trailer του νέου επεισοδίου του Survivor. Το trailer που φανερώνει μια έντονη κόντρα να ξεκινά στην ομάδα των Διασήμων, συνεχίζεται με τον Σώζωντα να προειδοποιεί πως «δεν είπα τίποτα αλλά μπορεί να γίνω και επιθετικός αν δω ξανά κάτι τέτοιο». Εκτός απο τον Νάσο Παπαραγυρόπουλο φαίνεται πώς και η Κατερίνα Δαλάκα θεωρεί πως τελικά θα έπρεπε να είχαν παρει στην ομάδα τους τον  Πάνο. «Αν είχα τη δυνατότητα να αλλάξω τον Σώζωντα με τον Πάνο θα το έκανα» λέει χαρακτηριστικά.

Το trailer ολοκληρώνεται με το αγώνισμα επάθλου.

Μη χάσετε αύριο στο Survivor! #SurvivorGR #Skaitv #Skaitvchannel

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Survivorgreece