SURVIVOR

Η πρώτη συνέντευξη της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά την αποχώρηση και τα καρφιά για τους συμπαίκτες της

Η αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το Survivor έσκασε σαν βόμβα, όταν το τηλεοπτικό κοινό την αγκάλιαζε τόσο για τις επιλογές της και τα όσα έλεγε για τους συμπαίκτες της.

Η ίδια εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση από τον Άγιο Δομίνικο στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, και μίλησε για πρώτη φορά μετά την οικειοθελή της αποχώρηση, εξηγώντας τι την οδήγησε σε αυτή της την απόφαση.

“Είμαι πολύ καλά. Το σκεφτόμουν πολλές ημέρες για αυτή την απόδραση και ζύγιζα πολλά πράγματα μέσα μου. Για κάθε άνθρωπο το τι είναι σημαντικό διαφέρει πάρα πολύ. Εκτός από τα δύσκολα κομμάτια αυτής της εμπειρίας, το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου και να παραμείνεις ο χαρακτήρας σου”, δήλωσε η Ειρήνη.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ένιωθα ότι δεν ταιριάζω με το περιβάλλον.[…] Το θέμα μου πάντα και στη ζωή δεν είναι η εκδίκηση, αλλά να μην χάνεις τον εαυτό σου, να μην ξεχνάς ποια είσαι και τις αρχές σου.

Δε μετάνιωσα καθόλου που μπήκα στο παιχνίδι. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα μέσα σε χρόνο DT, όσα δεν έχω μάθει 31 χρόνια τώρα. Τεράστια σχολή το Survivor. Απλά επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά το πώς λειτουργεί ο χώρος μας“.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.