SURVIVOR

Γιάννης Σπαλιάρας για Survivor: “Οι λαθρομετανάστες ήταν πιο τυχεροί από εμάς”

Μία εβδομάδα μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου και μίλησε για το πόσο σκληρές ήταν οι συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο, δηλώνοντας πως αν το ήξερε, δε θα είχε πάρει μέρος.

Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα απ’ όλα όσα έχουν ειπωθεί για τις δυσκολίες του παιχνιδιού επιβίωσης, ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε πως το Survivor ήταν ένα πολύ μεγάλο μάθημα ζωής και συνέχισε λέγοντας: “Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση μ’ εμάς κι αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη, κάποια στιγμή ήμουν για τρεις μέρες συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα εκτός από μια καρύδα. Ήταν μια κατάσταση σοκαριστική, ένα χάος”.

 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας επίσης, είχε ίσως τη δεύτερη, θεαματικότερη αλλαγή της εικόνας του κορμιού του μέσα στο Survivor, μετά τον Μπο. Είπε συγκεκριμένα πως πεινούσε τόσο πολύ, ώστε δεν μπορούσε να κοιμηθεί από τους πόνους στο στομάχι του, ενώ αποφεύγει να ζυγιστεί, αφού πιστεύει πως έχει χάσει περισσότερα από 20 κιλά. Επίσης δήλωσε πως ορισμένες φορές δεν έβλεπε και δεν άκουγε πολύ καλά.

Δες αναλυτικά τη δήλωσή του στο βίντεο.

Κεντρική φωτογραφία: NDP PHOTO AGENCY