SURVIVOR

(Fantasy) Survivor: Οι επώνυμοι Έλληνες που θα στέλναμε εμείς στο reality

Η λίστα με τους Έλληνες celebrities που θα πάρουν μέρος στην καινούρια παραγωγή του Survivor,την οποία θα δούμε φέτος στο ΣΚΑΪ, δεν μπορούμε να πούμε ότι μας ενθουσίασε. Αν εξαιρέσεις τον Γιώργο Χρανιώτη (σταθερά το μεγαλύτερο crush μας από τα '00s) και τον Λάμπρο Χούτο (γεια σου Λάμπρο, είχα αφίσες σου όταν πήγες στον Ολυμπιακό), τα υπόλοιπα ονόματα μας άφησαν με meh αίσθηση.

Πού είναι ένας Γρηγόρης Αρναούτογλου που ξέρει ήδη το παιχνίδι και θα μπορεί άνετα να είναι αυτός που νομίζει ότι είναι αρχηγός αλλά θα τον διώξουν όλοι; Ο Αντώνης Κανάκης που ως άλλος Jack Spephard θα οδηγήσει στα ημιτελικά τη φυλή του ενώ παράλληλα θα κουβαλάει νερά ημίγυμνος και θα παίζει ρακέτες στην εξωτική παραλία; Για να μην μιλήσω για την αναγκαία παρουσία της Βάνας της Μπάρμπα που θα κάνει πράγματα και θα κατατροπώσει τους αντιπάλους της στα συμβούλια! Πού είναι αυτοί ε;

Ύστερα από μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον αγαπητό συνάδελφο και αρχισυντάκτη του Popcode της καρδιάς μας, Θοδωρή Δημητρόπουλο, αποφάσισα να κατεβάσω τη δική μας 12άδα ως 24MEDIA. Ύστερα από ένα παραλήρημα στο εταιρικό mail οι απαντήσεις που έλαβα ήταν απολαυστικότατες!

Η Ειρήνη Πορτάλιου θέλει να ανεβάσει το επίπεδο

Για να ανεβάσω το επίπεδο σε αυτό εδώ το γήπεδο – Σπύρος Ρέβης, μυστικός καλλιτεχνικός πράκτορας. Δε χρειάζεστε φαντάζομαι αιτιολογία οι λόγοι είναι εμφανείς. Είναι ο άνθρωπος που θες να δεις δίπλα στο Γκλέτσο, ο άνθρωπος που θα βάζει τους άλλους (γιατί αυτός είναι ένας Κύριος) να περνάνε τις δοκιμασίες για εκείνον τη στιγμή που θα βάζει γάλα καρύδας στα σκασμένα χειλάκια και θα λιάζεται. Δε περιγράφω άλλο. Μαγεία. Μετά από εκείνον το χάος.

Ο Γρηγόρης Μπάτης θέλει να δει τον Μπoγδάνο με χαβανέζικο πουκάμισο

Σκέψου τώρα να είσαι στην ερημιά, να πρέπει να περάσεις ένα κάρο δοκιμασίες, να τρως σκουλήκια, να καβαλάς κορμούς δέντρων, να ψάχνεις απεγνωσμένα για νερό και μέσα σ’ όλα αυτά, να έχεις παρέα σου τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Παύση. Play:

Τρεις μαγικές λέξεις από το στόμα του Τζίμη, δίνουν όλη την ιδέα. Προφανώς και ο Κωνσταντίνος θα ήταν ο μόνος λόγος να δω το Survivor. Να ακούσω τα αστεία (;) του, να τον βλέπω να μιλάει, να απαντάει και να τραγουδάει μόνος του, να προσπαθεί να εξηγήσει πως πρέπει να συμπεριφερθεί κάθε παίκτης, κάθε στιγμή που χρειάζεται (γιατί ο Κωνσταντίνος ξέρει), να βγάλει βρε παιδάκι μου την επίσημη ενδυμασία, να καταλάβει κι αυτή η δύσμοιρη η δημοσιογραφία πόσο φτωχή είναι δίχως εκείνον.
Μέγα σφάλμα που δεν βρέθηκε ένας, σ’ ολόκληρο ΣΚΑΪ να του το προτείνει. Ένα τηλέφωνο του Αλαφούζου ήταν και ο Κωνσταντίνος θα περίμενε ήδη εκεί, με χαβανέζικο πουκάμισο.

Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος στέλνει πανηγυρικά τον Μίμη Δομάζο

Κάθε σεζόν Survivor γίνεται καλύτερη (και το λέω εκ πείρας εφόσον έχω ντοκτορά επί του θέματος) αν υπάρχει ένας Παλιός Γκουρού που θα νομίζει ότι οργανώνει το tribe και τους λέει Πώς Πρέπει Να Γίνουν Τα Πράγματα ενώ στην πραγματικότητα όλοι απλώς τον ανέχονται και τελικά καταλήγουν να χάνουν επίτηδες μια δοκιμασία απλά και μόνο ώστε να μπορέσουν να τον διώξουν.

Σκεφτείτε για 2-3 βδομάδες να έχουμε τον Μίμη να μην βοηθάει σε τίποτα και να μοιράζεται αποψάρες (Για Τα Παλιά) ενώ ντεμί σελέμπριτιζ του μιλάνε σε πληθυντικό ευγενείας “πώς τα λέτε κύριε Μίμη”, “εγώ ξέρετε κύριε Μίμη μεγάλωσε με αφίσα παναθηναϊκού στην πόρτα του δωματίου μου”. Θα ήταν τέλειο, ειδικά επειδή δε θα του περνούσε καν από το μυαλό ότι στο πρώτο tribal της φυλής του, οι πάντες θα ψήφιζαν αυτόν.

Η Ναταλί Σαϊτάκη επιλέγει Δήμητρα Παπαδοπούλου

Την τελευταία φορά που παρακολούθησα Survivor η λέξη “Μνημόνιο” ήταν ακόμα άγνωστη στο πανελλήνιο κι έτσι οριακά θυμάμαι πώς συμβαίνει τι στο παιχνίδι αυτό, εκτός από δυο πράγματα: πρώτον, πέφτει πείνα και δεύτερον κάποιος αποχωρεί κάθε βδομάδα – κι αυτό για μένα καλό ακούγεται, διότι έτσι μπορεί να απομακρύνεται από το έπαθλο, πλησιάζει, όμως, στο ψυγείο του.

Ανάμεσα σε μια παρέα αγνώστων – και σε κάθε παρέα γενικότερα – χρειάζεται μια Δήμητρα Παπαδοπούλου. Κάποιον να επισημαίνει αυτά που οι άλλοι χάνουν,τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, κάποιον να βάζει τα πράγματα στη θέση τους και να πετάει τις ατάκες τη στιγμή που όλα έχουν μπλοκάρει και αυτό που κυριαρχεί στη σκέψη των παιχτών είναι πως από ρύζι τους έχει μείνει μισή κούπα Καρολίνα για 4 μέρες.

Η Σία Κουλέτα στηρίζει Μαραβέγια

Επειδή έχουν ήδη γίνει κάποιες προτάσεις, θα κινηθώ σε αυτό το πλαίσιο και θα φροντίσω για την ψυχαγωγία της ομάδας, προτείνοντας Κωστή Μαραβέγια. Βέβαια, δεν ξέρω αν θα βρει παγκάκι μες στην αναμπουμπουλα ν’ αράξει το κορμάκι του (κι ας μην έχει το κορίτσι του μαζί) και μπορεί να τα βάλει με τους ιθαγενείς που δεν φρόντισαν γι’ αυτό (ω, οι αξεστοι), αλλά τι να κάνουμε, survivor είναι και θα περάσει.

Η Μάριον κάνει την ανατροπή με τον Στέφανο Χίο

Δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο από μία κάμερα για να επιβιώσει. Φαντάζομαι πως θα ένιωθε πιο άνετα αν μπορούσε να πάρει και το γραφείο του μαζί ώστε να κοπανάει τα χέρια του στις δύσκολες στιγμές του ξεσπάσματος, αλλά είμαι σίγουρη πως αν λειτουργήσει με την ίδια εφευρετικότητα που τον χαρακτηρίζει και στην παραγωγή μπινελικιών, δε θα αργήσει να ανακαλύψει εκείνο το σποτ στη φύση που θα του χαρίσει τον ιδανικό γδούπο για να ξεσπάει τα νεύρα του.

ΚΑΙ την Αννίτα Πάνια

“Για τα ευρώπουλα είμαστε εδώ, χαλάρωσε δικέ μου φαγώθηκες με τη μάσα, κάνε και λίγο κράτει έχεις ξεχειλώσει να πούμε, εγώ την κουμτελίνα μου να έχω και δε χρειάζομαι κανέναν άλλον”. Και μόνο για ν’ ακουστούν τέτοιες ατάκες, η Αννίτα πρέπει να συμμετάσχει στο Survivor. Άσε που αν υπάρχουν τυχόν πρωην ναρκομανείς, τρανσέξουαλ, κερατωμένοι σύζυγοι ή υπερκαταναλωτικές νοικοκυρές ανάμεσα στους συμπαίκτες της, θα νιώσει αμέσως άνετα και θα είναι στα  νερά της.

Η Νίκη Μπάκουλη στηρίζει αλητεία και στέλνει Stan

Ο άνδρας ο σωστός, ο μπεσαλής, ο μάγκας, ο οποίος έχει μεγαλώσει μέσα στην αλητεία θεωρώ πως θα είχε μια θέση στο Survivor. Αλλά ξεκάθαρα δεν επελέγη, γιατί… η αλητεία που λέγαμε θα τον έκανε αυτομάτως το πρώτο φαβορί για την πρωτιά.

Δηλαδή, hands down, του τύπου να χάσει όλο το νόημα το project, από την απόσταση που θα είχε από τον δεύτερο. Όχι πες μου, τι να νιώσει ο Stan; Τι να καταλάβει ο άνθρωπος που έχει “βγάλει” μια εβδομάδα με 5 ευρώ, τα οποία όπως είπε σε συνέντευξη του “τα “έσπασα” και βγήκα”, γιατί δεν ήθελε να ζητήσει τίποτα από κανέναν; Δεν θα αντέξει την πείνα; Την απλυσιά; Την περιπέτεια; Μα είναι γεννημένος για αυτά. Επιπροσθέτως, έχει δηλώσει (πολλάκις) “θετικός άνθρωπος”. Του αρέσει να βλέπει την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Άρα θα γλίτωναν και από τις γκρίνιες οι παραγωγοί. Πραγματικά απορώ γιατί δεν σκέφτηκαν τον Stan.

Η Έρρικα Ρούσσου πάλι θέλει να κρατήσει το #κεφει αμείωτο

Συμφωνώ με όλες τις trash προτάσεις, αφενός γιατί ποια είμαι εγώ για να απορρίψω έναν Στέφανο Χίο και αφετέρου γιατί τις εμφανίσεις-επισκέψεις του Σπύρου Ρέβη με ροζ μαγιό και ομπρελίτσα για τον ήλιο στο γραφείο, την εποχή που δούλευα στο Playboy μαζί με τη κυρία Μαριλέλλα μας, δεν τις έχω ακόμη ξεπεράσει. Παρόλα αυτά, ένα γκλάμουρνες επιπέδου Σάκη (όχι του Τανιμανίδη, του άλλου) τη χρειάζονται όλες οι εκπομπές. Άσε που, μετά τα βράδια με το κρύο και τους αλιγάτορες θα υπάρχει ένας παίκτης να τραγουδήσει ‘άντεξα’ και μάλιστα, μαζί με το χορευτικό.

Για μπαλέτο δεν νομίζει ότι βγαίνει το μπάτζετ, αλλά και πάλι. Για να μη συζητήσουμε το γεγονός ότι στις μεγάλες πείνες θα τους πει και ένα ‘θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας’ να τους χαλαρώσει. Αλλά πού μυαλό να τα σκεφτούν όλα αυτά εκείνοι που έκαναν τις επιλογές.
Το Survivor δεν ήταν έτοιμο Σάκη μου για σένα, αυτό έχω εγώ να πω. Αλλά μη σκας, ‘κάποτε θα σαστε μαζί, να το θυμάσαι’.

Ο Κωνσταντίνος Αμπατζής το κρατάει αληθινό με τον Απόστολο Γκλέτσο

Αρχικά, η ποιότητα του Survivor θα ανέβει κατακόρυφα με την παρουσία ενός εν ενεργεία δημάρχου. Πόσω μάλλον αν αυτός ο δήμαρχος είναι ο Γκλέτσος. Θα τσακώνεται σε κάθε επεισόδιο, πιθανότατα θα παίζει ξύλο, μετά θα επικαλείται τα προβλήματα με την καρδιά του και θα ηρεμεί μιλώντας στην κάμερα για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Επίσης, η διάσημη πια ατάκα του για το ψάρι που ψήνεται απ’ τις δύο πλευρές θα κάνει τους άνδρες του παιχνιδιού να τον κοιτάζουν καχύποπτα, ενώ η μάτσο προσωπικότητά του κάνει κάτι Τανιμανίδηδες να μοιάζουν με παιδάκια. Τέλος, αν τολμήσουν να το ψηφίσουν για να φύγει, πιθανότατα θα δεθεί σ’ έναν κορμό και θα αρνείται να αποχωρήσει απ’ το παιχνίδι. Δεν χαλάνε οι φιλίες για ένα ριάλιτι ρε Απόστολε.

Η Χριστίνα Θεοδωροπούλου aka Πιούτι θέλει λίγο classy καταστάσεις

Θέλω πολύ να δω την Ευγενία Μανωλίδου, να ”καταρρέει” κάθε τόσο που θα τα βρίσκει μπαστούνια και να κάνει πεντικιούρ με αυτοσχέδιες λίμες από τη φύση που θα τις φτιάχνει ο Σπύρος Σούλης (η δεύτερη ίσως επιλογή).Φυσικά θα ζητάει τον Τζουτζούκο της που θα πηγαίνει στα κρυφά με ελικόπτερο να τις πετάει μία ψευτική βλεφαρίδα και τη δόση της για το υαλουρονικό.

Η ομάδα της 24media θα κλείσει με τον Κώστα Σόμμερ- είναι σχεδόν ντροπή να κατέβει τέτοια υπέρ- ομάδα στο Survivor χωρίς τον Κωστάκη. Κάποιος πρέπει να καλύψει τη θέση εκείνου που θα κερδίσει ΜΙΑ φορά σε ένα σημαντικό παιχνίδι ασυλίας και θα έχει να το λέει σε όλα τα επεισόδια, ε;