SURVIVOR

Ελένη Καστάνη σε Λάουρα Νάργες: “Δεν έπρεπε να ψηφίζετε τον Αγγελόπουλο”

Ποια είναι η πιο φανατική τηλεθεάτρια του Survivor; Μην βιαστείς να σηκώσεις το χέρι σου, προτού σου πω για την Ελένη Καστάνη. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη, απέδειξε πως βλέπει το παιχνίδι φα-να-τι-κά κι έχει εμπεριστατωμένη άποψη για όλους και όλα.

Στην ίδια εκπομπή και η Λάουρα Νάργες, η οποία δέχθηκε το κατσάδιασμα της ηθοποιού για την επιμονή των Διασήμων να ψηφίζουν τον Ντάνο κι όχι με αγωνιστικά κριτήρια, όπως επανέλαβε πολλάκις. “Επειδή εγώ έχω συνυπάρξει σ’ αυτή τη δουλειά με ανθρώπους που είναι πολύ ανταγωνιστικοί, που δύσκολα συμβιώνουν με άλλους συναδέλφους προτιμώ το δυνατό, τον καλό, τον σπουδαίο, παρά τον αδύναμο που θα περάσω καλύτερα μαζί του”.

Και συνέχισε η Ελένη Καστάνη: “Εγώ θα ψήφιζα αγωνιστικά, θεωρώ ότι είναι πιο σωστό αυτό το κριτήριο. Στην πρώτη ασυλία, ο Χανταμπάκης είχε ατομική ασυλία νομίζω και είχε πει ότι αποφάσισαν να ψηφίσουν αγωνιστικά και ψήφισαν έτσι. Μετά αλλάξανε, τον πήρανε οι Μαχητές και σαν ομάδα βρέθηκαν ευνοημένοι οι Μαχητές που ψήφιζαν αγωνιστικά, ενώ οι Διάσημοι δεν βρέθηκαν ευνοημένοι από αυτό”. Το γεγονός ότι θυμόταν τι έγινε στην πρώτη ψηφοφορία προκάλεσε την έκπληξη των συνομιλητριών  της- και τη δική μας επίσης.

“Έπρεπε να ψηφίζουν αγωνιστικά από την αρχή γιατί είναι θέμα επιβίωσης. Δεν επιτρέπεται να ψηφίζουν τον Αγγελόπουλο, κατά τη γνώμη μου, ότι και να συνέβαινε στη διαβίωση”, είπε η Ελένη Καστάνη και γύρισε προς τη Λάουρα λέγοντας: “Εσείς δεν έπρεπε να ψηφίσετε τον Αγγελόπουλο. Δεν έπρεπε να τον ψηφίσετε”.

Επίσης η ηθοποιός χαρακτήρισε “πονηρό με την καλή έννοια” τον πρώην μισθοφόρο, “νάρκισσο με τέλειο σώμα” τον Σπαλιάρα και “νάρκισσο με στραβά πόδια τον Ντάνο.

Κι αν δεν με πιστεύεις, δες το βίντεο: