SURVIVOR

Survivor: Ο Σώζων φέρνει τα πάνω κάτω στο συμβούλιο. Η σχέση Δαλάκα-Αγόρου

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την ένωση των δύο ομάδων του Survivor και ο Σώζων βρήκε αφορμή να μιλήσει για την κίνηση της Εύης Σαλταφερίδου να μεταφέρει στον Νικόλα Αγόρου ένα μήνυμα από την οικογένειά του. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας αναφέρθηκε το όνομα της Κατερίνας Δαλάκα η οποία αποκάλυψε πως ξέρει τον Νικόλα από από την Θεσσαλονίοκη αφού σπούδαζαν μαζί στην Γυμναστική Ακαδημία.

 

Σώζων Παλαίστρος Χάρος

«Αναφέρομαι στη σχέση-γνωριμία που μπορεί να έχει η Εύη (Σαλταφερίδου) με τον Νικόλα (Αγόρου) ή η Κατερίνα (Δαλάκα) με τον Νικόλα ή και κάποιο άλλο παιδί μπορεί να έχει και να επηρεάζει το παιχνίδι. Αλλάζοντας συμπεριφορές, κάνοντας διαφορετικές συμμαχίες, αναπτύσσοντας συμπάθειες ή αντιπάθειες.»

Εύη Σαλταφερίδου

«Δεν πιστεύω πως μπορεί να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά την ομάδα μας ότι εγώ όταν μπήκα στο παιχνίδι είπα στον Νικόλα πως οι δικοί του τον σκέφτονται και να συνεχίσει έτσι όπως είναι. Ναι, θα μεγαλώσουν οι σχέσεις μας γιατί θα είμαστε περισσότερα άτομα. Θα συμπαθήσουμε κάποιους άλλους πιο πολύ, μπορεί να κάνουμε παρέα με κάποια άλλα παιδιά αλλά στον αγωνιστικό χώρο δεν έχει να κάνει αυτό. Ο ομάδα μου είναι οι Διάσημοι και θα συνεχίσει να είναι αυτή. Για αυτούς θα αγωνίζομαι και για εμένα μαζί. Στην παραλία μπορούμε να κάνουμε παρέα όλοι μαζί. Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να είμαστε εχθροί και να μην πλησιάσουμε ο ένας τον άλλο.»

Νικόλας Αγόρου

«Εγώ πρώτη φορά τα ακούω αυτά που λέει ο Σώζοντας. Μήπως τα έχει δει αυτός στον ύπνο του και νόμισε ότι τα είπα; Κι ούτε βρίσκω κάτι κακό στο να μου πει η Εύη. Δε γνωριζόμαστε χρόνια, είχαμε μία τυπική σχέση από τη Θεσσαλονίκη. Δε νομίζω με το να μου πει η Εύη συνέχισε έτσι να είναι κακό. Σίγουρα ξαφνιάστηκα. Δεν μπορώ να σχολιάσω, μένω άναυδος.»

Κατερίνα Δαλάκα

«Εγώ τον Νικόλα τον ξέρω 7 χρόνια. Ήμασταν μαζί στα ΤΕΦΑΑ. Τον συμπαθώ, τον αγαπώ πολύ, είναι από τα καλύτερα παιδιά. Αν αυτό ενοχλεί τον Σώζοντα. Χαίρομαι να είναι καλά. Και στη θέση της Εύης να ήμουν, μακάρι να ήξερε ένα άτομο της οικογένειάς μου και να μου έλεγε πως είναι όλα καλά. Κι εγώ σαν άνθρωπος θα το έκανα αν έμπαινα στη θέση των παιδιών. Δε σημαίνει πως θα γίνει πιο δυνατός αν του πούμε μία κουβέντα.»

Στέλιος Κρητικός

«Έτυχε να περνάω από την καλύβα την ώρα που ο Σώζων μιλούσε με την Εύη και αυτό που είπα είναι ότι 3 καινούρια άτομα, όπως μπήκαν σε εμάς, μπήκαν και στην άλλη ομάδα και θα μπορούσαν να πιάσουν τον Ηλία, τον Νικόλα, οποιοδήποτε παιδί να τους ενημερώσουν για το τι γίνεται. Το να πει η Εύη κάτι δε νομίζω πως αλλάζει κάτι.»