SURVIVOR

Survivor 2: Το σοκ της Κατερίνας Δαλάκα – Ποιοι παίκτες έρχονται στην Ελλάδα

Κανένας δεν μπορεί να είναι το απόλυτο φαβορί και αυτό αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor που παρακολουθήσαμε. Οι παίκτες κλήθηκαν να λάβουν μέρος στον τελικό του Symbol Game, οι νικητές του οποίου, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός από τη θέση του παρουσιαστή, θα έμπαιναν σε ένα αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα προκειμένου να συναντήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι νικητές θα ήταν ένα αγόρι και ένα κορίτσι για να είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.

Η Κατερίνα Δαλάκα, το αδιαφιλονίκητο φαβορί της ομάδας των Διασήμων, παρά το γεγονός ότι είχε συγκεντρώσει από προηγούμενα παιχνίδια σύμβολα, όπως απαιτούσε το παιχνίδι, τελικά έχασε αφού νικήτρια αναδείχθηκε η Ντάρια.

Η παίκτρια των Διασήμων ένιωσε αδικημένη και μετά το τέλος του αγώνα έκανε περίλυπη δηλώσεις. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως πάλευε 2 μήνες για αυτό το έπαθλο και τελικά το έχασε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της. Η ίδια μάλιστα ακούστηκε να λέει: «Φίλε, από όλους τους στόχους πραγματικά έψαξαν πάρα πολύ για να βρουν τον στόχο που δε μου ταίριαζε. Αλήθεια σου λέω».

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της ενώ την ίδια στιγμή στο απέναντι στρατόπεδο η Ντάρια έταζε στους συμπαίκτες της να τους φέρει σοκολάτες και γλυκά με την επιστροφή της στον Άγιο Δομίνικο.

Ο δεύτερος παίκτης που κέρδισε, σε αυτό το κομβικό για τη συνέχεια σημείου του παιχνιδιού, είναι ο Γιάννης Τσίλης από την ομάδα των Διασήμων.