SURVIVOR

Survivor 2: Τι συνέβη μεταξύ Πάνου-Δαλάκα και γιατί ο Μαχητής πανηγύρισε προκλητικά

Όπως έχουμε ήδη δει και σχολιάσει στο τρέιλερ του Survivor, ο Πάνος Θεοδώρου σε μια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας την ώρα που πήρε τον πόντο για την ομάδα του αντέδρασε με έναν ιδιαίτερο και προκλητικό τρόπο.

Στο επεισόδιο, λοιπόν, της Τετάρτης είδαμε ολόκληρο τον πανηγυρισμό αυτό με το κούνημα του δαχτύλου πρώτα προς τους συμπαίκτες του και ύστερα έναντι στην Κατερίνα Δαλάκα.

Αυτή τη φορά, φυσικά, είδαμε και την αντίδραση της παίκτριας των Διασήμων, η οποία στην αρχή φάνηκε να σαστίζει αλλά τελικά δεν έμεινε αμέτοχη σε όλο αυτό. Η Κατερίνα γύρισε προς τον αντίπαλο παίκτη και είπε χαρακτηριστικά σε έντονο ύφος: «Πρόσεχε Πανούλη. Πρόσεχε λίγο».

Δεν δόθηκε μεγαλύτερη έκταση στο συμβάν, ωστόσο, ο Πάνος επιστρέφοντας στον πάγκο του έκανε τα δικά του παράπονα στους συμπαίκτες του για τη συμπεριφορά της αντίπαλης ομάδας. Ανέφερε πως ενοχλήθηκε πάρα πολύ από τις φωνές των αντιπάλων όταν έφτασε στον τελικό στόχο.

Το κλίμα ήταν γενικότερα έντονο και πολύ ανταγωνιστικό όπως ακούστηκε να λέει και ο Σάκης Τανιμανίδης κατά την περιγραφή του αγωνίσματος.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/survivorgreece