SURVIVOR

Survivor 2: Τα σπασμένα δόντια του Ηλία, η αποχώρηση της Εύης και η μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι

Η Εύη Σαλταφερίδου δεν κατάφερε να παραμείνει στο Survivor αφού όπως φάνηκε ο Νικόλας Αγόρου βρισκόταν πιο ψηλά στην κατάταξη μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

«Ήρθε η ώρα λοιπόν να αποχωρήσω από το παιχνίδι. Χαίρομαι πάρα πολύ που είχα την ευκαιρία να μπω σε αυτό το παιχνίδι. Που έζησα και στις δύο ομάδες, που ξεπέρασα τον εαυτό μου σε κάποια πράγματα. Γενικότερα για όλα όσα έχω πάρει από εδώ μέσα, που γνώρισα όλους αυτούς τους ανθρώπους. Από τον καθένα έχω πάρει κάτι σίγουρα φεύγοντας. Χαίρομαι που το έχω ζήσει. Χαίρομαι που φεύγω σε μια φάση που έχω δείξει κάποια πράγμα αγωνιστικά, που εμένα με ενδιέφερε πάρα πολύ σαν άνθρωπο», είπε η Εύη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

 

Λίγο νωρίτερα στο αγώνισμα επάθλου ο Ηλίας Γκότσης είχε ένα άσχημο ατύχημα που το κόστισε τρία δόντια. Ο παίκτης των Μαχητών, στον τελικό στόχο, χτύπησε κατά λάθος στον βαρύ πάσσαλο που υπήρχε. Στην αρχή όλοι ήταν ανήσυχοι όμως όταν οι γιατροί τον διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα και είναι το θέμα είναι μόνο αισθητικό το διακωμώδησε χαρίζοντας στους παίκτες και των δύο ομάδων στιγμές γέλιου.

 

Η αποχώρηση της Εύης σηματοδοτεί μία ακόμα αλλαγή. Όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης το παιχνίδι από εδώ και στο εξής γίνεται ατομικό. «Από εδώ και πέρα τα ξεχνάτε όλα, από σήμερα το παιχνίδι αλλάζει. Αφού το Survivor από σήμερα γίνεται ατομικό. Από εδώ και πέρα, λοιπόν, ο κάθε παίκτης παίζει για τον εαυτό του».