SURVIVOR

Survivor 2: Πότε αναχωρούν οι παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο

Εν αναμονή της μεγάλης πρεμιέρας του Survivor 2 επικρατεί ασταμάτητη ροή πληροφοριών. Ο ΣΚΑΙ έχει επενδύσει πολλά στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, το τηλεοπτικό κοινό έχει μεγάλες προσδοκίες και οι ψυχαγωγικές εκπομπές κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να έχουν σχετικό υλικό.

Μετά λοιπόν από το τελευταίο Survivor «επεισόδιο» με την παρεξήγηση που προέκυψε σχετικά με τη συμμετοχή της Ελευθερίας Ελευθερίου και την αποχώρηση ενός Διάσημου παίκτη, το σίριαλ συνεχίζεται αυτή τη φορά με την ανακοίνωση της ημερομηνίας που αναχωρούν οι παίκτες με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο. Ο Παύλος Σταματόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΙ και ανέφερε πως Μαχητές και Διάσημοι θα πετάξουν για το νησί μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, δηλαδή ουσιαστικά μία εβδομάδα πριν την επίσημη πρεμιέρα. Ο δημοσιογράφος είπε επίσης πως οι παίκτες έχουν πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις πλην ενός ειδικού εμβολίου το οποίο θα κάνουν αμέσως πριν αναχωρήσουν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως για οποιαδήποτε εξέλιξη γύρω από το παιχνίδι και τους παίκτες θα υπάρχει συνεχής πληροφόρηση με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Όλα κινούνται πλέον σε ρυθμό Survivor.