SURVIVOR

Survivor 2: Οι δύο του τελικού, η ηχηρή απουσία και τα νούμερα τηλεθέασης

Ο ημιτελικός του Survivor πραγματοποιήθηκε ζωντανά από το Άλσος Βείκου με τους τρεις παίκτες να περιμένουν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού. Οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού που θα διεκδικήσουν 100.000 ευρώ είναι ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα.

«Είμαι ευτυχισμένος. Είναι η πιο έντονη ημέρα σε όλο το παιχνίδι. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Είναι απίστευτο αυτό που νιώθω. Μπορεί να μην έχω γνωρίσει όλο αυτό τον κόσμο αλλά πραγματικά νιώθω ότι τον ξέρω» δήλωσε ο Ηλίας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

 

Η Κατερίνα Δαλάκα μόλις ακούστηκε το όνομά της αγκάλιασε τη Μελίνα και τον Ηλία και ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για τη στήριξη.

 

Η τηλεθέαση

Σύμφωνα με τις μετρήσεις, το live συγκέντρωσε 33,8% των τηλεθεατών στο γενικό σύνολο και 34,2% στις ηλικίες 18-54. Την ώρα των αποτελεσμάτων το ποσοστό έφτασε στο 46,5%.

Ο περσινός ημιτελικός του Survivor είχε σημειώσει 55,1% στο γενικό και 65,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ είχε φτάσει σε τέταρτο έως και το 77,6%.

Η απουσία

Μαζί με τους τρεις υποψήφιους στο live βρίσκονταν και οι παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor. Ο μόνος που έλειπε ήταν ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος ο οποίος είχε κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής.

 

Πριν λίγες εβδομάδες ο ίδιος μιλώντας στο Happy Day είχε δηλώσει: Το συμφωνητικό που έχω υπογράψει με την παραγωγή το έχω δώσει στον δικηγόρο μου για να το μελετήσει και να εξετάσει σημεία που ενδεχομένως η παραγωγή έχει αθετήσει κάποιες υποχρεώσεις σε βάρος μου. Αυτά είναι ζητήματα που κυρίως αφορούν τη σωματική μου ακεραιότητα και ζητήματα δυσφήμισης στο πρόσωπό μου, γιατί δημιουργήθηκαν και διάφορα θέματα. Από εκεί και πέρα, επειδή είναι ακόμα στη φάση που το βλέπει ο δικηγόρος μου, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.»