SURVIVOR

Survivor 2: Οι 3 υποψήφιοι και οι κατηγορίες του Χάρου για Κρητικό και Σαλταφερίδου

Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν στο Survivor για να πάρουν την ασυλία. Το σκορ ήταν 8-2 υπέρ των Διασήμων όμως οι Μαχητές αντεπιτέθηκαν και κατάφεραν να υπερισχύσουν. Η Κατερίνα Δαλάκα πήρε ασυλία ως η πολυτιμότερη παίκτρια και μετά το αγώνισμα ατομικής ασυλίας η Εύη Σαλταφερίδου πήρε το δεύτερο κολιέ.

Στο συμβούλιο του νησιού ανέβηκαν οι τόνοι λίγο πριν την ψηφοφορία με τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο να κατηγορεί τον Στέλιο Κρητικό και την Εύη Σαλταφερίδου πως τον πολεμούν και τον διαβάλλουν. Ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε πώς θα ψηφίσει ο κάθε παίκτης και τότε έσκασε η «βόμβα».

 

«Είτε αγωνιστικά, είτε με βάση με τις δουλειές που κάνει ένας παίκτης στην παραλία, είτε αν κάποιος παίκτης στραφεί εναντίον μου ή προσπαθεί να με διαβάλλει. Τότε για να σωθώ, ναι θα τον ψηφίσω. Σίγουρα συμβαίνει κάτι τέτοιο κι έχει συμβεί στο παρελθόν. Συνεχίζει να συμβαίνει. Αυτό ξεκίνησε από το πρώτο συμβούλιο με την Εύη και τον Στέλιο.»

Η Εύη Σαλταφερίδου ανέφερε: «Εγώ θα ψηφίσω καθαρά με το ποιον μπορώ να επικοινωνήσω στην ομάδα αυτή. Γιατί με όλα τα παιδιά εκτός από τον Σώζοντα μπορώ και επικοινωνώ. Ο Σώζων, όπως είδαμε, δεν ακούει ποτέ τι του λέμε. Λέει μέσα σε 5 λεπτά συγγνώμη και μετά από 10 λεπτά ξανακάνει το ίδιο πράγμα ή κάτι παρόμοιο. Ειλικρινά κάθε φορά που πάμε να του πούμε κάτι με πολύ ευγενικό τρόπο. Δεν μιλάω για τον εαυτό μου, μιλάω για την υπόλοιπη ομάδα, γιατί τα παιδιά, πάρα πολλές φορές μπορεί να έχει κάνει κάτι το οποίο δεν χρειάζεται να το εξηγήσεις σε έναν 40χρονο άνθρωπο, πάνε και του το εξηγούν με πάρα πολύ καλό τρόπο. Εκείνος συνεχίζει και μιλά άσχημα και μιλά με αυτό τον τρόπο που μιλά τώρα και δεν τους αφήνει να μιλήσουν. Εγώ δεν μπορώ να δέχομαι τέτοιες συμπεριφορές και για αυτό το λόγο θα ψηφίσω τον Σώζοντα.»

Η ψηφοφορία

Από την κάλπη

Σώζων Παλαίστρος Χάρος

Η Κατερίνα Δαλάκα ψήφισε

Νάσο Παπαργυρόπουλο

Η Εύη Σαλταφερίδου ψήφισε

Στέλιο Κρητικό