SURVIVOR

O προκλητικός πανηγυρισμός του Πάνου μπροστά στην Δαλάκα και το “καρφί” για τον Ηλία

Instagram/survivorgreece

Στο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης αναμένονται αρκετές εντάσεις μεταξύ των παικτών και «καρφιά» στις κάμερες όπως φαίνεται στο τρέιλερ του επεισοδίου.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέτωπα φαίνεται να είναι δύο και μάλιστα η Κατερίνα Δαλάκα είναι μέρος και των δύο. Το πρώτο περιστατικό όπως φαίνεται και στο τρέιλερ αφορά σε έναν πανηγυρισμό του Πάνου Θεοδώρου μπροστά στην Κατερίνα.

Ο παίκτης παίρνει τον πόντο για την ομάδα του και με μια χειρονομία λέει έντονα «ναι» κοιτάζοντας προς τους συμπαίκτες του και σε δευτερόλεπτα κάνει το ίδιο πράγμα κοιτώντας πλέον την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία μοιάζει να θυμώνει πολύ με αυτού του είδους τον πανηγυρισμό.

 

Επιπλέον, πέρα από την ένταση κατά την κορύφωση της δοκιμασίας βλέπουμε σε σχετικό βίντεο την Κατερίνα Δαλάκα να τοποθετείται μπροστά στην κάμερα για ένα σκηνικό που αφορά την Μελίνα και τον Ηλία.

Το «ματσάρισμα» ήταν μεταξύ της Ντάρια και της Μελίνας. Ο Ηλίας μέχρι πρότινος ήταν κολλητός της Μελίνας στο παιχνίδι μέχρι που φτάνει να ακουστεί από το στόμα του η ατάκα: «Είναι εύκολο το έργο σου» απευθυνόμενος στην συμπαίκτριά του Ντάρια και εμψυχώνοντάς την έναντι της Μελίνας.

Η Κατερίνα, λοιπόν, που μετά τις ανακατατάξεις στις ομάδες φαίνεται να έχει έρθει κοντά με την Μελίνα -την πιο δυνατή αγωνιστικά πρώην μαχήτρια- λέει στην κάμερα: «Η Μελίνα πήρε το μάθημά της από τον Ηλία. Το να πάει η Μελίνα να αγωνιστεί με την Ντάρια, που η Μελίνα ήταν πραγματικά κολλητή με τον Ηλία, και να φωνάζει ο Ηλίας “πάμε Ντάρια, εύκολο το έργο σου. Δηλαδή, σε μια κοπέλα που έχει δείξει αγωνιστικά τι είναι, η Μελίνα, νομίζω ότι είναι προσβλητικό και στενάχωρο».

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/survivorgreece