SURVIVOR

H Βιργινία επιβεβαίωσε τον έρωτα της Ροδάνθης για τον Τούρκο παίκτη και η Μελίνα πέταξε το “καρφί” της

Αν ένας έρωτας ανάμεσα στους παίκτες του Survivor διαφορετικών χωρών δεν είναι ανατρεπτικός τότε τί μπορεί να είναι; Την περασμένη εβδομάδα ο παρουσιαστής Acun Ilicali ανέφερε στο συμβούλιο του τούρκικου Survivor πως η Ροδάνθη είναι ερωτευμένη με τον παίκτη Hilmi Cem. Η σπίθα άναψε μεταξύ τους όταν έλαβαν χώρα τα αγωνίσματα μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας.

Ωστόσο, από την πλευρά του ελληνικού Survivor δεν είχε ακουστεί κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον μέχρι το επεισόδιο της Τρίτης όπου οι ‘Ελληνες παίκτες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αυτούς της Κολομβίας.

Στο τελευταίο επεισόδιο, λοιπόν, ακούμε την Βιργινία να λέει στην κάμερα: «Η Ροδάνθη, τη στιγμή που ανακοίνωσε ο Γιώργος ότι θα παίξουμε την Κολομβία, απογοητεύτηκε λίγο γιατί περίμενε να παίξουμε με την Τουρκία. Από την προηγούμενη φορά που είχαμε παίξει έχει πέσει το μάτι της στον Hilmi και ανυπομονεί πως και πως να παίξουμε με την Τουρκία».

Από την άλλη, η Μελίνα, η οποία  όπως και οι υπόλοιποι, έχει καταλάβει ποιες είναι οι προθέσεις της Ροδάνθης για τον Τούρκο παίκτη δεν έχασε ευκαιρία να σχολιάσει και να πετάξει το δικό της ”καρφί” έναντι της πρώην συμπαίκτριάς της.

«Για άλλους είναι πάρα πολύ σημαντικό το να παίζουμε με μία άλλη χώρα και να δίνουμε όλο μας το είναι για να φέρουμε νικηφόρους πόντους και να κερδίζει η εθνική μας ομάδα. Για κάποιους άλλους, όπως τη Ροδάνθη, απλά περιμένει πως και πως να παίξουμε την Τουρκία γιατί της αρέσει ένας παίκτης από την τούρκικη ομάδα και θέλει απλά να τον ξαναδεί. Οπότε, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Ο καθένας με τον πόνο του» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/survivorgreece