SURVIVOR

Survivor 2: Η συνάντηση των Διάσημων με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και η μεγάλη έκπληξη για τον Νικόλα Αγόρου

Instagram/survivorgreece

Βόλτα στο Milwaukee τους υποσχέθηκαν, βόλτα στο Milwaukee έλαβαν. Οι Διάσημοι του Survivor ταξίδεψαν από την παραλία του Άγιου Δομίνικου προς μια από τις πολιτείες του Wisconsin γα να απολαύσουν το μεγάλο έπαθλο που κέρδισαν προ ημερών: Βόλτα, φαγητό και αγώνα μπάσκετ με τον κορυφαίο Γιάννη Αντετοκούνμπο.

O ενθουσιασμός ξεκίνησε από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκαν μέσα στο πούλμαν (πολιτισμός γαρ) που θα τους μετέφερε από το αεροδρόμιο του Μιλγουόκι στην χιονισμένη πόλη. Εκεί απόλαυσαν γεύσεις της ιαπωνικής κουζίνας.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος μετά από εντολή γιατρού, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει άφησε μία θέση κενή. Το γράμμα από την παραγωγή ανέφερε πως οι Διάσημοι θα έπρεπε να επιλέξουν έναν παίκτη των Μαχητών. Μετά από ένα μίνι συμβούλιο αυτός που επιλέχθηκε ήταν ο Νικόλας Αγόρου. Μόλις του ανακοινώθηκε η απόφαση των Διασήμων έχασε τα λόγια του.

 

Και ύστερα ήρθε η στιγμή που όλοι περίμεναν: Να δουν έναν αγώνα μπάσκετ με τους Milwaukee Bucks, την ομάδα στην οποία παίζει ο Αντετοκούνμπο. Φυσικά, στο τέλος, τον συνάντησαν από κοντά.

«Σας άκουγα όλο το βράδυ», τους είπε ο Γιάννης αναφερομένος στα εμψυχωτικά συνθήματα που του φώναζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα στα ελληνικά.

 

kεντρική φωτογραφία: Instagram/survivorgreece