SURVIVOR

Survivor 2: H συγγνώμη του Κωνσταντίνου Τσεπάνη στον Νάσο Παπαργυρόπουλο και την οικογένειά του

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Τσεπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι επιβίωσης.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Κωνσταντίνος στην οικοδέσποινα Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ένα από τα θέματα στα οποία στάθηκαν περισσότερο ήταν και αυτό που αφορούσε έναν συμπαίκτη του και μια «παρεξήγηση» που είχε δημιουργηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος θέλησε να ξεκαθαρίσει απολύτως τη θέση του όσον αφορά στο συμβάν με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε συγκεκριμένα: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια του Νάσου Παπαργυρόπουλου εάν παρεξήγησαν αυτό το συμβάν. Δεν απευθυνόμουν στον Νάσο. Είναι ένας άνθρωπος που τον σέβομαι, τον εκτιμώ και τον παρακολουθώ στα μάτια όταν μιλάει».

«Έχω ανοιχτεί μαζί του, έχω συζητήσει. Και στην ένωση συζητήσαμε πολύ, αλλά δεν ακούστηκαν κάποια πράγματα. Του μίλησα για τη ζωή μου, για το πώς έχω μεγαλώσει» συμπλήρωσε.

«Αυτό το “άιντε” δεν πήγαινε στον Νάσο. Βγήκε ένα πάθος νίκης από μέσα μου. Είχα καιρό να φέρω νίκη στην ομάδα και αυτό με είχε στεναχωρήσει. Για ποιον λόγο να πω “άιντε” σε έναν άνθρωπο που σέβομαι και εκτιμάω; Όταν το είδα δεν μου άρεσε, λέω “τι είναι αυτό το πράγμα;”». είπε ο Κωνσταντίνος κλείνοντας τη δήλωσή του και ξεκαθαρίζοντας τη θέση του απέναντι στον Νάσο.