SURVIVOR

Survivor 2: Η “συγγνώμη” του Νικόλα Αγόρου και οι πρώτες δηλώσεις του Νάσου Παπαργυρόπουλου

NDP

To Survivor, το παιχνίδι των ανατροπών, όπως συνηθίζει ο Σάκης Τανιμανίδης να το αποκαλεί, έχει πάρει και έχει δώσει στους παίκτες του πολλά. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του και λίγο πριν εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο μίλησε για την εμπειρία του εκεί.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης των Διασήμων είπε: «Δυστυχώς το νησί το είχα συνδέσει με κάτι που προκαλεί πόνο. Η διαβίωση ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Κάποια στιγμή με τον φίλο μου Γιάννη Δρυμωνάκο βρήκαμε ένα μέρος στην παραλία, στα βράχια, που μπορούσαμε να απομονώσουμε τη θάλασσα και κάποια άλλα κομμάτια που δεν φαινόντουσαν οι φοίνικες και όλο αυτό το τροπικό».

«Κάναμε όνειρα και μιλούσαμε για το τι θα κάνουμε όταν γυρίσουμε στην Ελλάδα. Αυτό το κομμάτι μας θύμιζε την πατρίδα μας. Κι έτσι κλέβαμε λίγες στιγμές και φανταζόμασταν ότι ήμασταν κάπου αλλού. Αυτό μου έδινε θάρρος και κουράγιο για να προχωράω» συμπληρώνει τη δήλωσή του.

Σύμφωνα με τον ίδιο το πρώτο πράγμα που θα κάνει τώρα πλέον που είναι ήδη πίσω στην Ελλάδα είναι να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του.

Από την άλλη πλευρά, στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 2 είδαμε επίσης και τον Νικόλα Αγόρου σε απολογητική στάση. Ο λόγος; Ο παίκτης κατά τη διάρκεια ενός αγωνίσματος εκνευρίστηκε με τα παιχνίδια που του έπαιζε η μπάλα και έτσι εκφράστηκε με έναν τρόπο που θεώρησε ότι προσβάλλει αρχικά τον ίδιο και ύστερα τους συμπαίκτες του.

 

‘Ετσι, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του, είπε όταν του δόθηκε ο λόγος από τον παρουσιαστή: «Θέλω να αναφέρω κάτι ενώπιον όλων. Επειδή κάποια στιγμή σε κάποιον από τους πόντους που έχασα, δεν μου έκανε το χατίρι το μπαλάκι που μπήκε και βγήκε, πάνω στην ένταση και στο πάθος, όταν επέστρεψα στον πάγκο, η ομάδα μου, μου ανέφερε ότι είπα κάτι, το οποίο εμένα δεν με τιμά σαν άνθρωπο. Δεν ήταν βρισιά, ούτε είπα κάτι για να προσβάλλω κάποιον, απλά δεν χαρακτηρίζει εμένα σαν άνθρωπο και δεν με τιμά. Οπότε, ενώπιον όλων θέλω να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτό».

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency