SURVIVOR

Survivor 2: Η στρατηγική κίνηση των Διάσημων που έδιωξε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δεν ήταν μία εύκολη διαδικασία. Τέσσερις φορές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στη θέση της υποψήφιας και εξολόθρευσε όποιον βρέθηκε στο διάβα της. Ο Μιχάλης Μουρούτσος ανεβοκατέβαινε την παραλία για να βρει τον τρόπο αφού έβλεπε πως κάθε αγώνισμα επάθλου έληγε υπέρ των Μαχητών. Πόσα 10-3 να αντέξει η καρδούλα τους στο Survivor;

Η έλευση των νέων παικτών ήταν καταλυτική. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους ρώτησαν ποιος παίκτης είναι αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Ρωτήθηκαν, απάντησαν και το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή.

Στην τελευταία ψηφοφορία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν και πάλι υποψήφια από την κάλπη. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Γωγώ Φαρμάκη έπρεπε να ψηφίσουν άλλους δύο παίκτες και αυτοί ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Στέλιος Κρητικός.

Πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν με την απόφαση αυτή όμως κάποιου είδους συμφωνία πρέπει να είχε προηγηθεί. Μόνο δύο δημοφιλείς παίκτες θα μπορούσαν να βγάλουν εκτός την Κωνσταντίνα που είχε το κοινό της, είχε το ρεύμα της, έκανε το γκελ της.

 

«Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτά που πήρα και θα τα έχω κληρονομιά. Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα όλους αυτούς τους ανθρώπους και τους χαρακτήρες. Νομίζω το έζησα με όλα τα γκάζια και θα πάω πολύ γεμάτη στην πατρίδα. Ευχαριστώ πολύ» δήλωσε η Ντίνα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.