SURVIVOR

Survivor 2: Η παταγώδης ήττα με την Κολομβία και το κλάμα της Μελίνας

Στο επεισόδιο Survivor της Δευτέρας δεν ήταν μια καλή μέρα (θα λέγαμε) για την ελληνική ομάδα. Στην αναμέτρησή τους με την ομάδα της Κολομβίας, με την οποία ήρθαν πρώτη φορά αντιμέτωποι, ηττήθηκαν 10-6. Άσε που έβρεχε κιόλας.

Οι Κολομβιανοί αποδείχθηκαν σούπερ δυνατοί παίκτες (κάτι κορμιά που να στα λέμε) κάτι που, και που προφανώς μείωσε ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις και το ψυχικό σθένος των δικών μας.

Κι ενώ η ελληνική ομάδα καταποντίζονταν (το σκορ ήταν 9-1), ο Ηλίας μείωσε σε 9-2 και ύστερα η Κατερίνα Δαλάκα, ο Πάνος, ο Ηλίας, η Εύη και ο Νικόλας Αγόρου κατάφεραν να χάσουμε κάπως πιο αξιοπρεπώς ανεβάζοντας το σκορ σε 9-6.

Και ύστερα δεν ήρθαν οι μέλισσες, αλλά μια ωραιότατη μπόρα να ξεπλύνει την απαρηγόρητη ελληνική ομάδα. Η Μελίνα δε χάλια. Το γεγονός της ήττας την επηρέασε αρκετά ώστε να βγάλει στην επιφάνεια το παράπονό της για τις επιδόσεις της.

 

«Ίσως μέχρι τώρα στο παιχνίδι να με βλέπουν όλοι και να νομίζουν ότι είμαι πάρα πολύ δυναμική, αλλά αυτό το πράγμα δεν σημαίνει ότι είμαι πέτρα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν διάφορες πτυχές και ανάλογα με τις καταστάσεις αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Οπότε δεν θεωρώ ότι είναι καλό ένας πάρα πολύ δυναμικός άνθρωπος να είναι ταυτόχρονα και πάρα πολύ ευαίσθητος και αυτό το γεγονός το έχω αναγνωρίσει στον εαυτό μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και τα άτομα που είναι δίπλα μου το ξέρουν. Και σίγουρα δεν είναι κάτι, θα περάσει», είπε, μετά δακρύων, η Μελίνα.

«Ίσως φταίει η βροχή και έτσι, μαζί με τον ουρανό αποφάσισα να τα βγάλω κι εγώ από μέσα μου. Ίσως φταίει γιατί τον τελευταίο καιρό, αισθάνομαι ότι, στους στίβους μάχης δεν είμαι εγώ. Μπορεί να φέρνω νίκες για την ομάδα, αλλά τον εαυτό μου τον αισθάνομαι λίγο διαφορετικό. Δεν μπαίνω με τη δυναμική που έμπαινα πιο παλιά και αυτό καμιά φορά είναι εναντίον μου γιατί, όπως και στο παιχνίδι με τους Κολομβιανούς, έφτανα πρώτη, ήμουν εύστοχη (για πρώτη φορά ενώ δεν τα πηγαίνω καλά με τις μπάλες) και πάλι έχασα και τα δύο παιχνίδια που έπαιξα. Οπότε φταίει και αυτό που δεν είμαι καλά γιατί θα ήθελα πολύ να έχω φέρει δύο νίκες», κατέληξε η Μελίνα.

Θα της λέγαμε ότι σημασία έχει η θέληση, αλλά για να υπάρξει επιθυμία για θέληση να φάμε και κάτι πρώτα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/survivorgreece