SURVIVOR

Survivor 2: Η Φελίσια δήλωσε ανοιχτά το ενδιαφέρον της για το Νάσο Παπαργυρόπουλο

Instagram/SurvivorGreece

Και καθώς οι μέρες κυλούν ήρεμα (που λέει ο λόγος δηλαδή) υπό των ήχο των κυμάτων και το θρόισμα των φοινικόφυλλων στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, στο Survivor, η Φελίσια Λαπάτη ονειρεύεται τη στιγμή της ένωση των δύο ομάδων και τις όμορφες στιγμές που αυτή θα φέρει.

Δηλαδή την γνωριμία της με τους αγαπημένους της παίκτες από την αντίπαλη ομάδα. Ας ξεκινήσουμε με τον πρώτο: τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Πολύ καλή εντύπωση της έχει κάνει αυτό το παιδί και για εσένα που βιάστηκες να κρίνεις ο λόγος δεν είναι για την ομορφιά του, αλλά για το ποιόν του.

Καθώς λοιπόν έκανε παρέα στον Ηλία Γκότση που, εκείνη τη στιγμή, είχε αναλάβει το μαγείρεμα είπε τα εξής πολύ ευγενικά λόγια για τον νέο επιχειρηματία και ηθοποιό:

 

«Προσωπικά μου έχει κάνει εντύπωση ο Νάσος. Επειδή βλέπεις ένα τόσο όμορφο παιδί και πάει το μυαλό σου στο ότι έχει μόνο αυτό».

Εδώ πετάχτηκε ο Ηλίας και -κάνοντας χιούμορ στη συμπαίκτρια του- είπε: «Να το, το ειδύλλιο, να’το το κουτσομπολιό βγαίνει!».

«Επειδή είναι και ηθοποιός και έχει πάρε-δώσε με το εξωτερικό και λες ”Θα έχει τώρα τα μυαλά του μέσα στο κεφάλι του αυτό το παιδί;” Και εν τέλει τα έχει περισσότερο από όλους. Δηλαδή μπορεί να μιλήσει. Φαίνεται πολύ μορφωμένος και σου δημιουργεί μια πολύ διαφορετική εικόνα. Δηλαδή το τελευταίο που σκέφτεσαι για τον Νάσο πλέον, όταν τον έχεις ακούσει να μιλάει, είναι ότι είναι όμορφο παιδί. Σκέφτεσαι όλα τα άλλα», είπε μαζεύοντας τα μέλια που έτρεξαν.

 

Κι ύστερα (κι ύστερα) ήρθαν οι μέλισσες ήρθε η σειρά της Όλγας Φαρμάκη. Η δεύτερη μεγάλη αγάπη της Φελίσια.

«Για μένα θα ήταν προτεραιότητα φτάνοντας στην ένωση. Θα ήταν ο στόχος μου. Τη θέλω κι εγώ πάρα πολύ αυτή την ένωση και φαντάζομαι εκείνη τη μέρα πολύ όμορφη και μια ευκαιρία να γνωρίσω την Όλγα. Βλέποντας την στα αγωνίσματα ο τρόπος που μιλάει και χαμογελάει, γνέφει, χαιρετάει από μακριά ή όταν είμαστε στην αφετηρία μου λέει ”καλή επιτυχία”, είναι τόσο καλή αύρα, τόσο ευγενική ψυχή που θα ήθελα πάρα πολύ να τη γνωρίσω. Μακάρι».