SURVIVOR

Survivor 2: Η Ελένη Χατζίδου “τα βάζει” με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Οι Διάσημοι του Survivor είχαν χτίσει δεσμούς μέσα στην ομάδα και το έτριβαν στα μούτρα των Μαχητών που κάθε δέκα λεπτά έβρισαν ένα λόγο για να τσακωθούν. Περασμένα μεγαλεία. Οι «διάσημες» σπόντες πάνε κι έρχονται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να βρίσκεται στο στόχαστρο.

Η Ελένη Χατζίδου είναι η πρώτη που μιλά ανοιχτά για τη συμπαίκτριά της και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται έκρηξη. Στο κυριακάτικο επεισόδιο είπε πως δε θα μπορούσε να κάνει παρέα και εκτός παιχνιδιού με όλα τα άτομα και συγκεκριμένα με την Κωνσταντίνα. Και διευκρίνισε. Όχι γιατί είναι δυναμική και λέει τη γνώμη της αλλά γιατί δεν παίρνει στα σοβαρά τις σοβαρές καταστάσεις και κάνει χαβαλέ εκεί που δε χρειάζεται.

Ανώδυνο μέχρι εδώ; Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου δεν είναι τόσο. «Δε θα χαλάσω την ηρεμία μου για καμία Κωνσταντίνα. Κάνω υπομονή, δε θέλουμε να χαλάσει το καλό κλίμα. Φτάνει, φτάνει γιατί έχω έρθει ως εδώ.»

 

Η ατάκα που ακούγεται από το στόμα της Κωνσταντίνας είναι η εξής: «Για εμένα είναι σημαντικό κάθε άνθρωπος να δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα.»

Και μπουμ.