SURVIVOR

Survivor 2: Η Ελένη Χατζίδου εκτός, ο Στέλιος Κρητικός εκτός εαυτού με την Ξένια

Η Ελένη Χατζίδου τελικά ήταν αυτή που βρέθηκε εκτός Survivor με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Γιάννη Δρυμωνάκο να παραμένουν στο παιχνίδι.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι θα κάνω Πάσχα στην Ελλάδα. Το δεύτερο πράγμα που σκέφτομαι ειλικρινά είναι ότι χαίρομαι που θα μείνει ο Γιάννης. Γιατί ξέρω ότι η ομάδα θα είναι χαρούμενη γι’ αυτό. Ότι δημιουργήθηκε μετά το συμβούλιο, δημιουργήθηκε πιο πολύ από την υποψηφιότητα του Γιάννη. Και τώρα ξέρω ότι θα είναι χαρούμενοι οι περισσότεροι που θα μείνει ο Γιάννης. Ελπίζω να συνεχίσει τις καλές επιδόσεις και θα κερδίζει η ομάδα, οπότε χαίρομαι, που κράτησαν τον δυνατό παίκτη» δήλωσε η Ελένη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

 

Λίγο νωρίτερα ο Στέλιος Κρητικός είχε γίνει έξαλλος με την Ξένια η οποία κατηγόρησε τους άντρες της ομάδας πως της πήραν το ρύζι.

 

«Κάποιος από εσάς έχει πάρει το ρύζι μου», είπε η Ξένια και έσκασε η βόμβα. «Σας ορκίζομαι στα παιδιά μου, που είναι ό,τι πιο ιερό έχω. Περιμένετε, γιατί με προσβάλει αυτό. Είπατε ότι κάποιος από τους άντρες πήρε το ρύζι. Εγώ σαν άντρας ξεκαθάρισα τη θέση μου. Ξένια, είπες ότι κάποιος άντρας πήρε το ρύζι. Και είμαι άντρας. Εκτός αν θεωρείς ότι είμαι κάτι άλλο. Εμένα με πρόσβαλες. Και με ανάγκασες να ορκιστώ σε ό,τι πιο ιερό έχω στη ζωή μου» απάντησε ο Στέλιος που για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού άρχισε να φωνάζει.